بیماریهای کنجد بیماریهای کنجد بیماریهای کنجد
ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در دمای بالا، دارا بودن درصد روغن، کیفیت عالی روغن ، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است. ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ ادامه مطلب ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در دمای بالا، دارا بودن درصد روغن، کیفیت عالی روغن ، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است. ویژگی مقاومت کنجد به خشکی، امکان کشت در دمای بالا، دارا بودن درصد روغن، کیفیت عالی روغن ، دامنه سازگاری زیاد با محیط و کاشت آن به عنوان زراعت دوم پس از برداشت غلات در مناطق گرم و خشک از مزایای عمده کنجد در کشاورزی کشور است.
متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز
نظرات