خواص گریپ فروت

ویژگی‌های ارتقاء دهنده سلامت بدن در این میوه منحصر به فرد است و ویژگی‌های جلوگیری از بیماری آن نیز باعث شده که این ماده خواص درمانی زیادی پیدا کند. یک مطالعه که در سال ۲۰۰۶ در Journal of Medicinal Food منتشر شده گزارش می‌دهد که مصرف نیمی از یک گریپ فروت تازه قبل از غذا موجب کاهش وزن قابل توجهی می‌شود. یک مطالعه که در سال ۲۰۱۱ در نشریه Nutrition ; Metabolism منتشر شده نشان می‌دهد که مصرف گریپ فروت به عنوان میان وعده قبل از غذا یک استراتژی مناسب برای کاهش وزن موثر در بزرگسالان چاق است. فلاونوئید در این میوه که به عنوان naringenin شناخته می‌شود حساسیت بدن به انسولین را افزایش می‌دهد و به حفظ وزن بدن در محدوده سالم کمک می‌کند. یک مطالعه که در سال ۲۰۱۰ در Cardiovascular Journal of Africa منتشر شده است نشان داد که گریپ فروت، با توجه به میزان فلاونوئید در خود، برای مدیریت بیماری‌های دژنراتیو مانند دیابت و اختلالات قلبی و عروق مفید است. خواص آنتی اکسیدانی گریپ فروت برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد مضر که باعث آسیب به سلول‌های بدن می‌شوند مفید است. در سال ۲۰۰۶ در مجله Biochemical Nutrition مطالعه‌ای منتشر شده است که ادعا می‌کند گریپ فروت به بهبود DNA آسیب دیده در سلول‌های سرطانی در پروستات کمک می‌کنند. یک مطالعه که در سال ۲۰۰۳ در مجله British Journal of Nutrition منتشر شده نشان داد که زنانی که روزانه ½ تا ۱ لیتر آب گریپ فروت، آب سیب و آب پرتقال مصرف می‌کنند، مقدار ادرار و اسید سیتریک در بدنشان افزایش پیدا می‌کند. این میوه غنی از ویتامین C، حتی برای سلامت قلب نیز مفید است. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ در مجله انجمن قلب آمریکا (Stroke) منتشر شده گزارش می‌دهد که خوردن مقادیر زیادی از ترکیبات موجود در مرکبات، به خصوص پرتقال و گریپ فروت ممکن است خطر ابتلا به سکته مغزی ایسکمیک را کاهش دهد. این روند به بدن کمک می‌کند تا در برابر عوامل بیماری زا که باعث بروز سرماخوردگی و سایر بیماری‌های عفونی می‌شود، مقاومت کند. خواص گریپ فروت در کاهش التهاب در بدن نقش داسته و برای افراد مبتلا به بیماری هایی مثل آسم، آرتروز و آرتریت روماتوئید مفید می‌باشد. گریپ فروت به عنوان یک مرکبات غنی از ویتامین C برای سلامت پوست نیز مفید است. طبیعت آنتی اکسیدانی این میوه با پیری سلول‌های بدن که باعث ایجاد رادیکال‌های مضر آزاد می‌شود، مبارزه می‌کند. پتاسیم موجود در گریپ فروت از پوست در برابر تابش اشعه‌های ماوراء بنفش (UV) محافظت می‌کند و علائم پیری زودرس، مانند چین و چروک و لکه‌های ناشی از سن را کاهش می‌دهد. ویتامین C برای لثه‌ها نیز مفید است و دندان‌ها را قوی می‌کند. نتایج یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در British Dental Journal منتشر شده نشان داد که مصرف روزانه گریپ فروت باعث کاهش خونریزی از لثه‌ها در افراد مبتلا به التهاب لثه می‌شود. گریپ فروت به عنوان منبع خوبی از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان‌ها شناخته شده و به همین دلیل به پاکسازی و سم زدایی از کبد کمک می‌کند. گلوتاتیون، یک آنتی اکسیدان قوی در این میوه است که رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند و در سم زدایی فلزات سنگین از کبد نقش دارد. به علاوه، فلاونوئید شناخته شده در این میوه با نام naringenin، به کبد کمک می‌کند تا چربی را در خود ذخیره نکند. نوشیدن ½ لیتر آب گریپ فروت تازه به صورت روزانه همراه با صبحانه برای بهبود عملکرد کبد بسیار مفید است.

متن کامل نوشته در سایت سروبان

    منبع بلاگ

    سروبان

    سروبان

    بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

    نظرات