انواع گیلاس و فواید و مضرات آن ؛ آشنایی با گیلاس؛ واردات و صادرات

در این مقاله به توضیح مفصل درباره انواع گیلاس و فواید و مضرات آن، نحوه کاشت و برداشت، صادرات و واردات و دیگر نکات اشاره می‌‌کنیم. از گیلاس علاوه بر مصرف به عنوان میوه خام، مربا و کمپوت ساخته می‌شود. قبل از اینکه به موضوع انواع گیلاس و فواید و مضرات بپردازیم، نگاهی به بهترین شیوه مصرف آن میکنیم: گیلاس را در یخچال نگه داشته و به عنوان یک میان وعده خنک و شیرین استفاده کنید. برای خرید عمده گیلاس محصول موردنظر خود را در برای خرید عمده گیلاس محصول موردنظر خود را در شیلی بیشترین میزان صادرات گیلاس در جهان با ۳۶ درصد را در بازار جهانی انجام می‌دهد. دو نوع گیلاس ترش و شیرین داریم که گیلاس‌­های ترش در سواحل شرقی و غرب میانه قرار دارند. این نوع گیلاس بسیار شیرین است. گیلاس قرمز-سروبان +این نوع گیلاس در سواحل شرقی نیز رایج بوده و در سواحل غربی کم است. شیرین هستند و به همراه غذا یا به عنوان دسر مصرف می­شوند. ویتامین ث که به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می‌کند در گیلاس وجود دارد. این میوه دارای طبع سرد وتر و حاوی آب، پروتئین، فیبر، چربی، قند، آهن، کلسیم و گوگرد است. برای دفع سنگ‏‌های مثانه و تمیز کردن مجاری ادرار جوشانده‌ی دم گیلاس مفید است. فیبر موجود در گیلاس خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد. برای روشن شدن پوستتان و بهبود جوش گیلاس و ماسک آن مفید است. ! مصرف آلبالو و گیلاس برای کودکان زیر ۳ سال ممنوع. ! زیاده روی در مصرف گیلاس باعث نفخ معده و ایجاد سوء هاضمه می‌شود.

متن کامل نوشته در سایت سروبان

    منبع بلاگ

    سروبان

    سروبان

    بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

    نظرات