با کاشت ، داشت و برداشت هلو و کاربرد انواع هلو آشنا شویم .

این میوه حاوی از ویتامین‌های a , c و نیز منبع خوبی از پتاسیم است. این میوه دارای یک ظاهرآنها ازنظراسم و بدون کرک هلو بر روی پوست شلیل متفاوت است. این میوه نسبت به هلوهای کلینگ استون بزرگتر بوده و آب کمی دارند. این نوع میوه به خوبی پخته می­شود و می­توان گوشت آن را به راحتی جدا کرده و برید. هلوهای فری­استون دارای انواع مختلفی هستند و از ماه مه تا اکتبر در سراسر کشور یافت می­شوند این نوع هلو در آسیا بوده و در ایالات متحده نیز به طور فزاینده ­ای وجود دارد. این میوه سفید بخاطر کم بودن اسیدی نسبت به هلوهای زرد شیرین‌تر است. دارای بافت نرم و خوشمزه ­تری نسبت به هلوهای زرد هستند. این نوع میوه نسبتا نادر و با ارزش و گران‌تر است. این نوع نسبت به هلوهای سفید دارای مزه تند و اسیدی است. برای هلو سرمای کشنده معمولا حدود ۲۱- درجه سانتی گراد است عمر اقتصادی هلو حدود ۱۰ سال است. میوه این درخت بیشتر بر روی شاخه‌های یک ساله است بنابراین جوانه گل برروی شاخه‌های ظاهر می‌شوند. بهترین زمان کاشت نهال هلو اواخر پاییز است. ارقام هلو بر اساس وضعیت جدا شدن از بافت میوه هسته به گوشت میوه چسبیده است و بافت میوه سفت و مناسب برای تهیه کمپوت‌ها و آب هلو است. ارقام هلو بر اساس زمان رسیدن میوه: ارقام خیلی زودرس: زمان برداشت این میوه در اواخر اردیبهشت ارقام زود رس: زمان برداشت این میوه در خرداد ماه ارقام میان رس: محصول این میوه از اواسط تیر تا اواسط مرداد قابل چیدن می‌باشند. ارقام دیر رس: ارقامی هستند که میوه آن‌ها از اواخر مرداد تا شهریور قابل برداشت و عرضه به بازار می‌باشند. در هنگام برداشت هلو کنترل و نظارت برکارگران میوه چین نیاز است.

متن کامل نوشته در سایت سروبان

    منبع بلاگ

    سروبان

    سروبان

    بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

    نظرات