خواص عسل و انواع آن ؛ نحوه تولید، مضرات و بهترین شیوه مصرف
در این مقاله به بررسی خواص عسل و انواع آن، نحوه تولید و مصرف و نکاتی درباره استفاده آن میپردازیم. قدمت وجود زنبور عسل حدود ۱۵۰ میلیون سال است. قدیمیترین فسیل زنبور عسل مربوط به بیست میلیون سال پیش است. فسیل زنبور عسل-سروبان زنبورهای کارگر به وسیله زبان خود شهد را از درون گلها میمکند و در کیسه عسلی خود که در واقع شکم دوم زنبورعسل است دخیره میکنند. تولید عسل-سروبان برداشت عسل-سروبان در ادامه با برخی از انواع معروف عسل طبیعی آشنا شوید: دارای طعمی خوشایند میباشد و خواص دارویی زیادی است. عسل گون کاملا زرد رنگ بوده و ظاهر آن شبیه عسلهای معمولی است. انواع عسل-سروبان مقوی مغز و اعصاب بوده و به تقویت حافظه کمک میکند. جزو گرانترین عسلها است که بسیار کمیاب میباشد. مقوی و انرژی زا است که به تقویت حافظه کمک میکند. میزان پروتئین و آهن آن از عسل روشن بیشتر بوده و در درمان کم خونی توصیه میشود. حاوی ۵۷ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز میباشد. برای بیماران دیابتی و ورزشکاران بسیار مفید است. حاوی ۳۵ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است. حاوی ۳۵ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است. : حاوی ماده اکسید کنندهای است که فرآیند جذب قند در خون را آسان میکند. استفاده از ماسک عسل میتواند به درمان آکنه و خشکی پوست کمک کند. : حاوی اسید آمینه تریپتوفان است که به مقابله با بی خوابی کمک میکند. : حاوی آنتی اکسیدان است و میتواند رادیکالهای آزاد را از بین ببرد. مصرف عسل-سروبان
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات