خواص سیر و آشنایی با آن و مضراتش / آیا سیر از کرونا پیشگیری میکند؟

در این مقاله به توضیحات مفیدی درباره خواص سیر برای بدن و درمان کرونا و مضرات آن و زمان و محل کاشت و برداشت و… می‌پردازیم: بیش از ۲۰۰۰ سال است که این سبزی پیازی کشت می‌شود. خاک رسی برای کاشت سیر مناسب نیست. برای رشد سیر ۶/۵ تا ۷ است کاشت سیر-سروبان برای خرید و فروش محصولات کشاورزی کشت سیر را می‌توانید از پیازچه‌های آن در اواخر تابستان یا پاییز شروع کنید. سیر برای تولید محصول بهتر به آبیاری فراوان، آفتاب و خاک غنی و سست نیاز دارد. برداشت سیر می‌تواند تا اواخر تابستان ادامه یابد. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را بهبود داده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد. : آلیسین سیر موجب ریلکس کردن رگ‌های خونی می‌شود. : مصرف سیر حدود ۲. ۵۶ گرم در روز می‌تواند تعداد روزهای ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا را ۶۱ درصد کاهش دهد. سیر به‌عنوان یک مکمل غذایی به پیشگیری آنفلوانزا و بهبود سرماخوردگی کمک می‌کند. : جوشاندن حبه‌های سیر می‌تواند درمان جایگزین خوبی برای آسم باسد. : این گیاه ترموژنز را افزایش می‌دهد، که به سوزاندن چربی و کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند. اما شواهد و مدارکی وجود ندارد که با خوردن سیر از ابتلا به کرونا جلوگیری شود!!!! مصرف زیاد سیر خام (مخصوصا با معده‌ی خالی) می‌تواند موجب ناراحتی معده شود. چون مصرف سیر باعث میشود شیرشان بدمزه شود. مصرف زیاد باعث کاهش فشار خون، سرگیجه و آلرژی میشود. این له کردن باعث فعال شدن آلیسین موجود در سیر می‌شود. پختن باعث نابودی ماده‌ی فعال سیر یعنی آلیسین می‌شود پس بهتر است خام استفاده شود. سیر خام را به اندازه قرص خرد کرده و با نوشیدنی مورد نظر خود مصرف کنید مصرف سیر-سروبان

متن کامل نوشته در سایت سروبان

    منبع بلاگ

    سروبان

    سروبان

    بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

    نظرات