دستورالعمل ضدعفونی میوه سیب جهت صادرات دستورالعمل ضدعفونی میوه سیب جهت صادرات دستورالعمل ضدعفونی میوه سیب جهت صادرات
سردخانه های سیب کشور در دامنه دمایی ۵/۰ تا ۵/۰ -درجه سانتیگراد تنظیم شده اند لذا با توجه به دماهای خاص ضدعفونی کشورهای مختلف علیه مگس های میوه به خصوص مگس میوه مدیترانه ای که در جدول زیر بیان شده و معمولاً دمای ۱۶/۱ درجه سانتیگراد در نظر گرفته می شود این دما می تواند برای ضدعفونی محصول صادراتی نیز بکار رود. ۱۳۹۹/۰۷/۰۸ ادامه مطلب سردخانه های سیب کشور در دامنه دمایی ۵/۰ تا ۵/۰ -درجه سانتیگراد تنظیم شده اند لذا با توجه به دماهای خاص ضدعفونی کشورهای مختلف علیه مگس های میوه به خصوص مگس میوه مدیترانه ای که در جدول زیر بیان شده و معمولاً دمای ۱۶/۱ درجه سانتیگراد در نظر گرفته می شود این دما می تواند برای ضدعفونی محصول صادراتی نیز بکار رود. سردخانه های سیب کشور در دامنه دمایی ۵/۰ تا ۵/۰ -درجه سانتیگراد تنظیم شده اند لذا با توجه به دماهای خاص ضدعفونی کشورهای مختلف علیه مگس های میوه به خصوص مگس میوه مدیترانه ای که در جدول زیر بیان شده و معمولاً دمای ۱۶/۱ درجه سانتیگراد در نظر گرفته می شود این دما می تواند برای ضدعفونی محصول صادراتی نیز بکار رود.
متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز
نظرات