گیاه پنیرک چیست ؟؟ آیا از خواص باورنکردنی آن برای بدن خود آگاه هستید ؟
گیاه پنیرک علیالخصوص ریشهی آن، به مقدار زیاد مایع لزج ترشح میکند که خاصیت نرمکنندگی بیشتری را نسبت به پنیرک معمولی دارد. اکثر پنیرکها به عنوان غذا مورد استفاده قرار میگیرند و مولفان اولیه نیز به همین دلیل از آنها نام بردهاند. توله از نامهای دیگر گیاه پنیرک است. گیاه پنیرک به عنوان یک گیاه خانگی و دارویی مفید محسوب میشود این ریشه به عنوان لوازم آرایش استفاده شده و پوست را نرم میکند. از ساقهها و ریشههای گیاه پنیرک در کاغذسازی استفاده میشود. مصرف گیاه پنیرک برای درمان یرقان، زخم معده، شکم روش و سوزش مجرای ادرار مفید است در استعمال خارجی برای رفع التهابهای پوست مصرف میشود. پنیرک برای عفونت بسیار مفید است گیاه پنیرک تورم دهان و گلو را برطرف میکند تاثیر پنیرک بر روی دستگاه تنفسی دمنوش گلهای پنیرک به خاطر داشتن موسیلاژ، یکی از داروهای خوب ضد سرفه است. دمنوش گل گیاه پنیرک ادرار آور است. و درمان بیماریهای کلیه و مثانه بسیار موثر بوده و برای سوزش مجاری ادراری مفید است. دمنوش آن برای عفونت مثانه موثر است. تاثیر گیاه پنیرک بر روی غدد دمنوش گیاه پنیرک در سلامت کبد و پاک کردن آن موثر است. برای درمان یرقان مورد استفاده قرار میگیرد تاثیر گیاه پنیرک بر روی پوست دمنوش گیاه پنیرک در درمان جوشهای پوستی کاربرد دارد. ترکیب پودر خشک شده گیاه پنیرک با روغن زنجبیل، یک مسکن قوی برای درد میباشد. اگر بکوبید و با روغن زیتون مخلوط کنید و ضماد نمایید، برای رفع سوختگی از آتش و باد سرخ و گزیدگی عقرب نافع است. برگهای گیاه پنیرک به صورت خام و خوراکی مصرف میشوند. آنها به عنوان سبزی معطر خوراکی در سوپهای غلیظ استفاده میشوند. وقتی که آن را به عنوان سهمی کوچک در کنار سایر سبزیجات استفاده کنید، طعم و بافت آن قابل قبول میشود اما اگر مقدار زیادی از این برگها را با هم بپزید، بافت ترشحکنندهی گیاه باعث میشود که طعم نهایی چندان جالب از آب درنیاید. برگها میتوانند به صورت خام مصرف کنید، اما الیاف زیادی داشته و به نوعی کرکی هستند، هرچند که طعمشان ملایم و مطبوع است. ریشهی گیاه پنیرک هم به عنوان سبزی استفاده میشود، همچنین آن را خشک کرده و پودر میکنند
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات