سیاه شدن برک مرکبات
     
      سیاه شدن برک مرکبات
     
      سیاه شدن برک مرکبات

سیاه شدن برک مرکبات سیاه شدن برک مرکبات سیاه شدن برک مرکبات

سیاه شدن برگ مرکبات در اثر وجود مواد قندی (عسلک) حاصل از حشرات مکنده مانند شته و شپشک بر روی درختان مختلف از جمله مرکبات در نواحی گرم و مرطوب ایجاد می‌شود. سیاه شدن برگ مرکبات (Sooty mold) که بر اثر یک قارج ایجاد می‌شود به عنوان یک بیماری درجه دوم محسوب می‌شود، که فرایند فیولوژیکی گیاه، از جمله فتوسنتز، رشد درخت و ..... مختل می‌کند. ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ ادامه مطلب سیاه شدن برگ مرکبات در اثر وجود مواد قندی (عسلک) حاصل از حشرات مکنده مانند شته و شپشک بر روی درختان مختلف از جمله مرکبات در نواحی گرم و مرطوب ایجاد می‌شود. سیاه شدن برگ مرکبات (Sooty mold) که بر اثر یک قارج ایجاد می‌شود به عنوان یک بیماری درجه دوم محسوب می‌شود، که فرایند فیولوژیکی گیاه، از جمله فتوسنتز، رشد درخت و ..... مختل می‌کند. سیاه شدن برگ مرکبات در اثر وجود مواد قندی (عسلک) حاصل از حشرات مکنده مانند شته و شپشک بر روی درختان مختلف از جمله مرکبات در نواحی گرم و مرطوب ایجاد می‌شود. سیاه شدن برگ مرکبات (Sooty mold) که بر اثر یک قارج ایجاد می‌شود به عنوان یک بیماری درجه دوم محسوب می‌شود، که فرایند فیولوژیکی گیاه، از جمله فتوسنتز، رشد درخت و ..... مختل می‌کند.

متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز

    منبع بلاگ

    امداد کشاورز

    امداد کشاورز

    پرمخاطب ترین پلتفرم حوزه کشاورزی (مشاوره، آموزش، نهاده های کشاورزی و فروش محصول)

    نظرات