کشت خربزه درختی (پاپایا)
     
      کشت خربزه درختی (پاپایا)
     
      کشت خربزه درختی (پاپایا)

کشت خربزه درختی (پاپایا) کشت خربزه درختی (پاپایا) کشت خربزه درختی (پاپایا)

خربزه درختی (پاپایا) با نام علمی Carica papaya L، گیاهی دولپه می‌باشد. خربزه درختی بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است. این گیاهی همیشه سبز و سریع الرشد است، که عمر کوتاهی (۵ تا ۷ سال) دارد. نامهای عمومی آن شامل پاپایا، پاپاو، یا پاوپاو، پیامیر، مامائو، موگوا، لکوزاو ملون بوم است. ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ ادامه مطلب خربزه درختی (پاپایا) با نام علمی Carica papaya L، گیاهی دولپه می‌باشد. خربزه درختی بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است. این گیاهی همیشه سبز و سریع الرشد است، که عمر کوتاهی (۵ تا ۷ سال) دارد. نامهای عمومی آن شامل پاپایا، پاپاو، یا پاوپاو، پیامیر، مامائو، موگوا، لکوزاو ملون بوم است. خربزه درختی (پاپایا) با نام علمی Carica papaya L، گیاهی دولپه می‌باشد. خربزه درختی بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است. این گیاهی همیشه سبز و سریع الرشد است، که عمر کوتاهی (۵ تا ۷ سال) دارد. نامهای عمومی آن شامل پاپایا، پاپاو، یا پاوپاو، پیامیر، مامائو، موگوا، لکوزاو ملون بوم است.

متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز

    منبع بلاگ

    امداد کشاورز

    امداد کشاورز

    پرمخاطب ترین پلتفرم حوزه کشاورزی (مشاوره، آموزش، نهاده های کشاورزی و فروش محصول)

    نظرات