همه چیز درباره سیر سیاه
     
      همه چیز درباره سیر سیاه
     
      همه چیز درباره سیر سیاه

همه چیز درباره سیر سیاه همه چیز درباره سیر سیاه همه چیز درباره سیر سیاه

سیر سیاه همان سیر خام سفید می باشد، که طی فرایند تخمیر تحت دما و رطوبت کنترل شده فراوری شده و به سیر سیاه (black garlic) تبدیل شده است. بعد از این فرایند تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه شده و مزه شیرینی پیدا می کند. این محصول دیگر بوی زننده (که ناشی از ترکیبات گوگردی است ) ندارد و خواص درمانی آن ۴ تا ۵ برابر بیشتر از سیر معمولی می شود. ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ ادامه مطلب سیر سیاه همان سیر خام سفید می باشد، که طی فرایند تخمیر تحت دما و رطوبت کنترل شده فراوری شده و به سیر سیاه (black garlic) تبدیل شده است. بعد از این فرایند تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه شده و مزه شیرینی پیدا می کند. این محصول دیگر بوی زننده (که ناشی از ترکیبات گوگردی است ) ندارد و خواص درمانی آن ۴ تا ۵ برابر بیشتر از سیر معمولی می شود. سیر سیاه همان سیر خام سفید می باشد، که طی فرایند تخمیر تحت دما و رطوبت کنترل شده فراوری شده و به سیر سیاه (black garlic) تبدیل شده است. بعد از این فرایند تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه شده و مزه شیرینی پیدا می کند. این محصول دیگر بوی زننده (که ناشی از ترکیبات گوگردی است ) ندارد و خواص درمانی آن ۴ تا ۵ برابر بیشتر از سیر معمولی می شود.

متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز

    منبع بلاگ

    امداد کشاورز

    امداد کشاورز

    پرمخاطب ترین پلتفرم حوزه کشاورزی (مشاوره، آموزش، نهاده های کشاورزی و فروش محصول)

    نظرات