طرز تهیه ماهی فیویج (واویج)

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه است و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد. روی سطح ماهی را با کره یا روغن چرب کنید و مقداری داخل ظرف مورد نظرتان فویل آلومینومی بپوشانید طوری که از ظرف بیرون بزند و روی ماهی را بگیرد و بسته شود. سپس داخلش را چرب کنید و ماهی را داخل آن قرار دهید و فویل را ببندید. ظرف را داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد و روی آن برشته شود.

متن کامل نوشته در سایت راهدون

منبع بلاگ

راهدون

راهدون

رزرو اقامتگاه و تجربه های روستایی

    نظرات