طرز تهیه خورشت ترش تره غذای اصیل گیلانی
ترش تره یکی از همین غذاهای سبز و معطر است. ۲۰۰ گرم تره حینپختن یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با یک استکان آب سرد حل کرده و در مواد فوق میریزیم و میگذاریم تا سبزیها کامل بپزد. وقتی سبزیها پخته شدند آب نارنج یا آبغوره (به دلخواه) میریزیم و میگذاریم آب اضافی تبخیر شود و یک خورشت لعابدار به دست آید. بعد سیر داغ تخم مرغ را تکه تکه کرده و در خورشت ریخته و هم میزنیم. خورشت ترش تره نباید آبکی باشد بنابراین بهتر است در طرز تهیه آن از آرد و یا برنج استفاده کنید. بهتر است در طرز تهیه ترش تره ترجیحا از آرد و یا برنج استفاده کنید زیرا استفاده از این دو مورد به صورت همزمان باعث غلیظ شدن خورشت میشود. ترشی اصلی که برای این غذای محلی استفاده میشود آب نارنج است.
متن کامل نوشته در سایت راهدون
نظرات