طرز تهیه رشته خشکار،دسر خوشمزه گیلانی
کلیه مواد مورد استفاده در این نوع شیرینی، مغذی و مقوی هستند و شاید تنها عامل نگران کننده در تهیه آن، سرخ کردن شیرینی در روغن باشد. برای مواد میانی مغز گردو را آسیاب کنید و با چند قاشق پودر شکر و ترکیبی از ادویه جات معطر مخلوط کنید. آرد الک شده را با آب یا شیر و نمک با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. میتوانید فقط از ۲ پیمانه آرد برنج استفاده کنید. مواد را داخل بطری ریخته، تابه را روی حرارت قرار دهید و با برس کمی چرب کنید. مواد را به صورت رشتههای عمودی و افقی در طول و عرض تابه ریخته و چند لحظه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. میتوانید به همین صورت سرو کنید یا روی آن کمی شکر بپاشید و سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید با ۱ لیوان آب و ۱/۵ لیوان شکرو کمی زعفران شربت آماده کنید و رشتههای سرخ شده را یک دقیقه داخل شربت قرار دهید سپس سرو کنید.
متن کامل نوشته در سایت راهدون
نظرات