خواص سیب
سیب قادر است درصد مناسبی از فیبر و ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کن، به همین دلیل مصرف آن برای حفظ ایمنی و سلامت توصیه شده است. بنابراین سیب احتمالا برای کاهش وزن بسیار مفید است و باید اشاره کرد که فیبر موجود در آن میتواند روند گوارش و هضم غذاها را بهبود بخشد. یکی از دلایل آن وجود نوعی از فیبر است که باعث کاهش سطح کلسترول خون میشود. یکی از این پلی فنولها، نوعی فلاوانوید به نام epicatechin یا کاتچین است که احتمالا در کاهش فشار خون نقش مهمی دارد. در این تحقیق، نتیجه گرفته شد که مصرف روزانه سیب باعث کاهش ۲۸ درصدی خطر دیابت نوع ۲ نسبت به افرادی میشود که از آن استفاده نمیکنند. سلول بتا وظیفه ترشح انسولین در بدن انسان را بر عهده دارد و در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ این سلولها معمولا آسیب میبینند که موجب کاهش سطح انسولین یا توقف ترشح ان در بدن میشود. تحقیقات فراوانی در این زمینه انجام شده و بسیاری از دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که خواص سیب در کاهش خطر ابتلا به سرطان کاملا موثر است. همچنین تحقیقات انجام شده روی تعدای از زنان، نشان داد که مصرف مداوم سیب، موجب کاهش مرگ بر اثر سرطان خواهد شد. یک تحقیق گسترده که بر روی ۶۸ هزار نفر از زنان، نشان داد که مصرف روزانه سیب، خطر ابتلا به آسم را به شدت کاهش داده است. تحقیقاتی در این زمینه نیز انجام شده که نشان میدهد ربط مستقیمی بین سلامت استخوان و مصرف سیب وجود دارد. تحقیقات ثابت کردهاند که خواص سیب از صدمه ی معده جلوگیری میکند و برای سلامت آن بسیار مفید است. بیشتر تحقیقات انجام شده بر روی انسان، خواص سیب را برای افراد جوان بررسی کرده است؛ اما سیب خواصی دارد که میتواند در کهنسالی نیز به کار آید. در تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات، مشخص شد که خواص سیب برای جلوگیری از ایجاد استرس اکسیداتیو و به حداقل رساندن خطر زوال عقل بسیار کارساز است.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات