دلمه کلم
مواد لازم برای تهیه دلمه کلم برگ با رب انار تابه کوچکی را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه نموده زمانی که روغن داغ شد پیاز داغ و رب گوجه را درون تابه ریخته و هم بزنید سپس گوجه رنده شده را اضافه کنید و مواد را تفت دهید در مرحله بعد رب مقداری روغن درون تابه ریخته حرارت را کم کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز داغ را همراه با گوشت چرخ کرده درون تابه ریخته و تفت دهید در مرحله بعد ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) را اضافه نمایید، حالا باید برنج را به گوشت اضافه کنید سپس گوجه فرنگیها را ریز ریز خرد نمایید و همراه با سبزی جعفری و گشنیز به مواد دلمه اضافه کنید کمی حرارت اجاق را بیشتر کرده و در تابه را قرار دهید و بگذارید تا غذا در آب گوجه نیم پز شود هنگامی که آب غذا تمام شد اجاق را خاموش کنید و بعد از آن انارهای دون شده را به مواد اضافه کنید. یک برگ کلم بزرگ کف قابلمه گذاشته و دلمههای آماده شده را منظم و شکیل در قابلمه بچینید اکنون سسی را که از قبل تهیه نمودهاید بر روی دلمهها ریخته، ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا غذای شما کاملا جا افتاده و پخته شود.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات