طرز تهیه دسر های خوشمزه و خوش رنگ تابستونی
۱٫ در قابلمهای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. چند عدد شاهتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته و با سس و میوه شاهتوت تزئین کنید. مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید. همه مواد لازم را در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شود و به شکل پورهای نرم در آید. اگر دوست دارید نوشیدنیتان شیرین باشد میتوانید برای این مقدار مواد ۳ قاشق عسل هم اضافه کنید. ۱٫ شکر، شیر و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن مخلوط کنید. زرده تخممرغ و نشاسته را هم بیفزایید و با دیگر مواد مخلوط کنید. ۲٫ مواد را از صافی رد کنید تا اگر گلولهای داشت باز شود، سپس در قابلمهای مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید. ۳٫ وقتی مواد کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و ژلاتین حلشده را اضافه کنید. ۵٫ وقتی مواد خنک شد هلو و خامه را اضافه کنید و داخل قالب مناسبی که از قبل چرب کردهاید و مدتی در یخچال گذاشتهاید تا خنک شود، بریزید. ۶٫ قالب را در یخچال قرار دهید تا ژلاتین بسته و دسر آماده شود. مواد لازم برای ۶ ظرف دسر: شکر را با آب انبه در قابلمهای کوچک یا شیر جوش ریخته، روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا آب شود. ۲٫ در یک ظرف فلزی آب (یکچهارم پیمانه) را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم (مثلا بخارکتری) بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود و مایهای یکدست به دست آید. ۳٫ ژلاتین حلشده را به پوره انبه اضافه کنید. حالا شکر حلشده در آب انبه را هم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید. وقتی مواد کمی خنک شد نوبت اضافه کردن خامه فرمگرفته است. آن را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. از مایه دسر در ظرفها پر کنید و آنها را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید. وقتی که دسر خنک و ژلاتین بسته شد، ظرفها را بیرون آورید و با خامه تزئین و سرو کنید. ۴٫ ۱٫۵ پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده در یک کاسه متوسط، خردههای بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. آن را از فر خارج کنید و ۳۰ دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود. ۲٫بستنی وانیلی را ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. روی آن ۱٫۵ پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. ۳٫بستنی شکلاتی را ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینیها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید. ۵٫ برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر و ۶ پیمانه آب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. بعد از دو ساعت یخ در بهشت را با قاشق در کاسه ریخته و به کمک خامه آن را تزئین کنید. شربت قند را به این صورت درست میکنند که میزان مساوی از آب و شکر (برای این دستور یک پیمانه از هرکدام کافی است) را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت آنقدر هم میزنیم تا کاملا شکر در آب حل شود. پس از حل شدن شکر، قابلمه را از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود. آب لیمو ترش را گرفته و به همراه شربت قند خنک به مواد اضافه میکنیم.
متن کامل نوشته در سایت راهدون
نظرات