طرز تهیه رب گوجه فرنگی سنتی
جالب است بدانید ایتالیاییها به رب گوجه فرنگی روغن زیتون بکر و سرکه هم اضافه میکنند که مانع از کپک زدن رب میشود. طرز تهیه رب گوجه در خانه به این صورت است که ابتدا باید گوجهها را خوب بشورید و زمانی که کاملا خشک شدند گوجهها را چهار یا هشت قاچ کنید و در تشت بزرگ بریزید و به مدت دو روز در آفتاب بگذارید. برای اینکه رب کپک نزند باید کاملا حین پخت آب آن تبخیر شود. *د رمجموع رب گوجه فرنگی خانگی چون مواد نگهدارنده ندارد مستعد کپک زدن است. *یکی از بهترین راهها برای کپک نزدن رب گوجه فرنگی این است که روی آن را با روغن زیتون یا روغن مایع بپوشانید. *برای اینکه رب گوجه کپک نزند از روغن در آن استفاده میشود. اگر روغن در رب به صورت گوله شده باشد به این معناست که در تهیه رب علاوه بر مواد مجاز از کدو و نشاسته هم استفاده شده است. *بهتر است برای تهیه رب گوجه فرنگی از گوجههای گوشتی و قرمز استفاده کنید. *برای اضافه کردن نمک به رب این نکته را به یاد داشته باشید که در زمان قاچ کردن گوجهها و قبل از پختن آنها بهتر است نمک را اضافه نکنید. *میتوانید برای جلوگیری از کپک زدن رب روی هر شیشه یا سطل رب یک لایه روغن مایع یا روغن زیتون بریزید.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات