خواص شلیل و انواع آن ؛ شلیل انجیری ، سفید و… دسرهای خوشمزه با شلیل
این میوه کمی گشیده و گرد شکل میباشد با رنگ پوست سفید مایل به زرد و هسته ان از گوشت جدا نمیشود. شلیل سفید-سروبان رنگ میوه در شلیل انجیری زرد رنگ بوده که بعدا به قرمز تبدیل میشود. در این رقم هستهی میوه به گوشت آن چسبیده است. شبرنگ (شفترنگ) میوهای از خانواده شلیل با ظاهری گرد و شکافی در میانه است. رنگ میوه نهال شبرنگ قرمز متمایل به سفید است. این میوه گرد، دارای لکههای قرمز و هسته چسبیده میباشد. تولید نهال شلیل مبدا این رقم آمریکا است. رنگ آن قرمز با زمینه زرد است. هسته آن به گوشت چسبیده است و خاصیت انبارمانی مناسبی دارد. نهال شلیل پایه رویشی این نوع مشهد است. شکل میوه گرد و کمی کشیده است. رنگ پوست قرمز و هسته آن به گوشت چسبیده است. شلیل قرمز بهاره-سروبان به نسبت شلیل شبرنگ، میوهای سفتتر، با رنگ پوست سبز و گوشت میوهی آن سفید است. شکل میوه گرد و کمی کشیده، رنگ پوست سفید مایل به سبز و هسته به گوشت چسبیده است. شلیل زرد مشهدی-سروبان شکل میوه گرد و رنگ پوست قرمز با زمینه زرد است. گوشت میوه زرد و هسته به گوشت چسبیده است. فروش انواع نهال شلیل موطن این رقم کانادا است. زمان رسیدن میوه شلیل کیوتا در اواخر تابستان میباشد. شکل میوه گرد و رنگ زمینه پوست سفید با لکههای قرمز میباشد. رنگ گوشت میوه زرد است. : شلیل منبع عالی پتاسیم است که میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. در انتهای مقاله خواص شلیل و انواع آن چند دسر خوشمزه با آن را مطالعه کنید: دسر شلیل-سروبان شلیلهای مخلوط شده را داخل قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به آنها اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و پودر ژلاتین و ژله هلو را کمکم به سایر مواد بیفزایید. چند عدد شلیل تازه و رسیده را از هسته جدا کنید.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات