خصوصیات شلیل انجیری و تاریخچه پیدایش آن ، و ده ها خواص آن که نمیدانستید !!!

شلیل انجیری جزو میوه‌های فاقد پرز است و به این دلیل هلوی فاقد پرز نیز به آن میگویند و مزه‌ای خاص و شیرین‌تر از میوه هلو دارد. درخت این میوه چهار الی ده متر ارتفاع دارد شکل برگ‌های آن نیزه‌ای است شلیل انجیری حاوی ویتامین‌های آ و سی است و مناسب‌ترین میوه برای فرد گرمازده می‌باشد برای سلامت دندان و جوانی پوست و استحکام استخوان‌ها ویتامین سی موجود در هلو انجیری بسیار مفید است میوه‌ ی شلیل انجیری هسته‌ای با عمر پایین و گوشت ترد است فیبر دیگر ماده مهم در میوه شلیل انجیری است که در عین حالی که اندازه حساس بودن به انسولین را افزایش میدهد و برای این که فیبر بالایی دارد و بدون چربی است شلیل انجیری میوه بسیار عالی برای ورزشکارانی مصرف شلیل انجیری برای درمان سرفه و بوی بد دهان هم استفاده میشود. مثل بقیه میوه‌ها شرایط خاصی برای کاشت دارد که باید رعایت کرد تا بهترین حالت برداشت محصول را داشته باشید. شرایط سرمایی میوه برای بیرون آمدن از خواب زمستانه چهارصد تا هزار ساعت دماى پایین هفت درجه سانتیگراد است میوه شلیل انجیری در مقابل گرمای تابستان مستحکم‌تر از میوه سیب است و در تابستان هاى داغ میوه آن مثل میوه گلابی کیفیت بالاتری دارد. مثل هلو به شیوه پیوند زده آن را تکثیر میکنند شلیل انجیری را میتوان بر پایه‌های درخت هلو و بادام و آلو و زردآلو پیوند کرد زمانی که میوه تشکیل شده باشد گلبرگها درخت ریخته و حداقل سه و حداکثر هفت بار بسته به شرایط بیماری باید درختان سمپاشی شوند نکاتی برای کاشت هسته شلیل انجیری در گلدان برای جداسازی گوشت میوه از هسته آن که قصد دارید آن را بکارید با دهان جدا نکنید چون ممکن است آب دهان روی قوه نامیه گیاه تاثیر گذارد.

متن کامل نوشته در سایت سروبان

منبع بلاگ

سروبان

سروبان

بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

نظرات