خواص طالبی برای کبد ، بارداری ،کرونا و … و مضرات آن/ آشنایی با این میوه و طبع آن
در این مقاله خواص طالبی، زمان و محل برداشت و مضرات آن را بررسی میکنیم: طالبی بومی کشور ایران، هند و آفریقا است و جزء صیفیجات محسوب میشود. طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. طالبی-سروبان تور دومین لایه از پوست طالبی است که اگر سبز باشد آماده برداشت است. برداشت طالبی-سروبان آمریکا این میوه را وارد کرده و خود مجدد آن را صادر میکند و بزرگترین واردکننده طالبی نیز هست. صادرات طالبی-سروبان برای درمان کم خونی مفید است. هر ۱۰۰ گرم طالبی ۳۰ تا ۵۰ کیلو کالری وجود دارد و حاوی حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد قند است پروتئین موردنیاز بدن را در این زمان تامین مینماید و باعث افزایش شیر مادر میشود. مفید برای پوست و مو بدلیل وجود پروتئین خواص طالبی برای کبد چرب سرشار از آنتی اکسیدانهای مختلف از جمله بتاکاروتن، لوتئین، ویتامین سی، سلنیوم وغیره است باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی میشود. مصرف زیاد برای دیابتیها مضر است.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات