بیماری باکتریایی نواری گندم و جو
     
      بیماری باکتریایی نواری گندم و جو
     
      بیماری باکتریایی نواری گندم و جو

بیماری باکتریایی نواری گندم و جو بیماری باکتریایی نواری گندم و جو بیماری باکتریایی نواری گندم و جو

در اثر این بیماری دانه ها چروکیده و کیفیت آن ها کاهش می‌یابد. اگرچه خسارت این بیماری در اکثر مناطق آلوده در حدود ۱۰ %و کمتر گزارش شده است؛ ولی در صورت آلودگی شدید ممکن است تا ۴۰ % نیز افزایش یابد. ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ادامه مطلب در اثر این بیماری دانه ها چروکیده و کیفیت آن ها کاهش می‌یابد. اگرچه خسارت این بیماری در اکثر مناطق آلوده در حدود ۱۰ %و کمتر گزارش شده است؛ ولی در صورت آلودگی شدید ممکن است تا ۴۰ % نیز افزایش یابد. در اثر این بیماری دانه ها چروکیده و کیفیت آن ها کاهش می‌یابد. اگرچه خسارت این بیماری در اکثر مناطق آلوده در حدود ۱۰ %و کمتر گزارش شده است؛ ولی در صورت آلودگی شدید ممکن است تا ۴۰ % نیز افزایش یابد.

متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز

    منبع بلاگ

    امداد کشاورز

    امداد کشاورز

    پرمخاطب ترین پلتفرم حوزه کشاورزی (مشاوره، آموزش، نهاده های کشاورزی و فروش محصول)

    نظرات