مزایای سورتینگ برنج
برنج یکی از رایج ترین غلات است که غذای اصلی بخش اعظمی از جمعیت جهان بویژه در آسیا و آفریقا را تشکیل میدهد. برنج به عنوان سومین کالای تولید کشاورزی پس از نیشکر و ذرت قرار دارد. کشاورزی برنج، از پتانسیل خوبی برای سودآوری بهرهمند است. چراکه محصول مفید و پرمخاطبی است، مدت زمان کوتاهی برای برداشت نیاز دارد و امکان استفاده از انوع تکینکها و فناوریهای نوین در تولید این نوع محصول بسته به منطقه کشت و بسیاری عوامل دیگر شامل میشود. بیش از 40 هزار نوع برنج در جهان وجود دارد، که بسته به نحوه تولید آنها در دو گروه اصلی برنج سفید و برنج قهوه ای قرار میگیرند. از جمله مزایای سورتینگ برنج افزایش کیفیت برنج و جداسازی ضایعات از آن است.
برنج سفید رایجترین نوع است. اگرچه برنج قهوهای مزایای بیشتری برای سلامتی انسان داد. برنج قهوهای در اشکال و رنگهای متنوعی همچون قرمز، بنفش یا سیاه وجود دارد که تمامی آنها را با نام برنج قهوهای میشناسند. فرآوردههای فرعی تولید شده از برنج از جمله سبوس و پولیش برنج (سبوس ریز پودر و نشاسته ناشی از پولیش) به عنوان خوراک دام استفاده میشود. روغن از سبوس هم برای مواد غذایی و هم برای مصارف صنعتی فرآوری میشود. برنج شکسته برای دم کردن، تقطیر و در تولید نشاسته و آرد برنج کاربرد دارد.
مقاله کامل را می توانید در مطلب مزایای سورتینگ برنج مطالعه بفرمایید
نظرات