سورتينگ برنج
عیوب موجود در برنج مثل زرد شدگی، دانههای سیاه، تکههای سبوس و دانههای شکسته مستقیما بر روی کیفیت محصول تاثیر گذاشته و در نتیجه باعث کاهش سود فروشندگان برنج میشود. به علاوه وجود اجسام خارجی میتواند سلامت ماده غذایی را نیز تحت تاثیر قرار داده و اعتبار فروشنده را پایین بیاورد. بنابراین درامد سورتینگ برنج، هم از طریق ارائه محصول باکیفیت بالا که حتی میتواند صادر شود و هم از طریق افزایش اعتبار فروشنده، کاملا واضح بوده و هزینه دستگاه سورتر را پوشش میدهد.
آی سورتر با استفاده از سیستم بینایی ماشین خود میتواند محصولات برنج را به راحتی سورت کرده و باعث افزایش کیفیت محصول شود.
ادامه مطلب را در مقاله سورتينگ برنج مطالعه بفرماييد.
نظرات