دلیوری غذا با دلیوری بستههای پستی چه تفاوتی دارد؟
ماهیت متفاوت غذا و بستههای پستی باعث شده است، دلیوری غذا و بسته از حساسیتهای جابهجایی متفاوتی برخوردار باشند. بیتردید ملاحظات بیشتری باید در جابهجایی غذا وجود داشته باشد و همین موضوع سبب شده است شرکتهایی که در زمینه دلیوری غذا فعالیت دارند، انگشت شمار باشند. در کنار این منافع برای مشتریان، دلیوری غذا برای صاحبان رستورانها نیز به یک مزیت رقابتی حساس تبدیل شده است. این روزها رستورانی که ارسال غذا را برای فروش غیرحضوری انجام نمیدهد، عملا دستهای خود را به نشانه تسلیم مقابل رقیبان خود بالا آورده است! اغلب کسب و کارها با برونسپاری کارهای ارسال خود، بخش اعظمی از نیازهای لجستیکی را پوشش دادهاند اما این موضوع برای ارسال بستههای غذایی ممکن است حساستر باشد. به دلیل ماهیت غذا، دلیوری رستوران باید از نوع لحظهای و فوری باشد. یا غیرموتوری حامل غذا نیز باید متفاوت از باکس ساده ارسال بسته باشد. از عایق دمایی تا اندازه باکس و فیکس کردن غذا در آن، ویژگیهایی است که باید برای دلیوری غذا تامین شود. هر شرکت لجستیکی که شما امور ارسال بستههای خود را به آن سپرده باشید، قوانین و شرایطی را برای پیکهای خود اعمال میکند که معمولا این شرایط در سایر شرکتهای لجستیکی نیز با اندکی تفاوت وجود دارد. از نحوه جابجایی غذا تا لباس سازمانی و بهداشت فردی، نکاتی است که برای یک دلیوری غذا بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
متن کامل نوشته در سایت تینکست
نظرات