آبدوغ خیار؛ یه غذای تابستونی خوشمزه و مقوی
خوردن غذاهای گرم در گرمای سی یا چهل درجه تابستان خیلی خوشایند ما نیست و معمولا در این فصل اشتهای افراد کمتر میشود. از طرفی در گرما سرعت تعریق در بدن انسان زیاد میشود و بدن دچار کمآبی میشود. کمآبی به بسیاری از اعضای بدن به خصوص کلیه و چشم آسیب میرساند. برای مقابله با این مشکل، بهتر است در فصل تابستون از غذاهای پرآب در کنار نوشیدنیها استفاده کرد. یکی از این غذاهای پرطرفدار، آبدوغ خیار است. علاوه بر اینکه این غذا خنک، سبک و خوشمزه است به خاطر داشتن مواد اولیه پرخاصیت، بسیار مقوی است. در ادامه درباره طرز تهیه آبدوغ خیار توضیح خواهیم داد. طرز تهیه آبدوغ خیار درست کردن این غذای تابستانی بسیار آسان است و خوشمزه شدن آن بستگی به تازگی و کیفیت مواد اولیه آن دارد. برای تهیه این غذا مواد زیر را آماده کنید. مواد لازم: ماست پرچرب یا چکیده گردو کشمش خیار ...
متن کامل نوشته در سایت ریحون
نظرات