فیله ماهی بخارپز

فیله ماهی بخارپز

مواد لازم برای تهیه ی فیله ماهی بخار پز ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری پونه ۱ عدد پیاز خرد شده ۳عدد گوجه‌فرنگی خرد شده ۵ قاشق گشنیز خرد شده ۴ عدد فیله ماهی ۴ عدد بوته سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۳ قاشق روغن زیتون ۱ / ۲ فنجان آبگوشت ماهی ۵ قاشق چایخوری فلفل دستورالعمل پخت فیله ماهی بخار پز فیله را با نمک، سیر و فلفل مزه‌دار کنید و به آن‌ها اجازه دهید جذب ماهی شوند. پیاز و گوجه‌فرنگی را با فلفل به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. از روی حرارت بردارید و گشنیز و پونه‌کوهی را اضافه کنید این سس را روی فیله‌ها بریزید و در ماهی تابه با حرارت متوسط با آبگوشت ماهی بخارپز کنید. به ماهی اجازه خشک شدن ندهید اگر لازم باشد کمی آب اضافه کنید تا حدود ۱۰ دقیقه بپزید. غذا را با سیب‌زمینی سرخ کرده و سالاد ...

متن کامل نوشته در سایت فیش باکس

    منبع بلاگ

    فیش باکس

    فیش باکس

    در زمینه آر تی سی و فروش آنلاین غذاهای دریای

    نظرات