تاریخچه غذاهای دریایی

تاریخچه غذاهای دریایی

ژاپن از دیگر مدعیان مصرف غذاهای دریایی است، آنها گاهی به جای سرخ کردن ماهی آن را آب‌پز هم می‌کنند. در این کشور با توجه به تنوع غذاهای دریایی و صید صدها نوع ماهی مختلف از اقیانوس، دریا، دریاچه و رودخانه به همین اندازه در طبخ و مصرف آن نیز تنوع دارند. ماهی را در این کشور به شکل خام، بخارپز، آب‌پز یا گریل شده می‌خورند. غذای دیگری هم دارند به نام ماهی خام ورقه‌شده،ژاپنی‌ها جلبک دریایی هم زیاد می‌خورند. دسته ها بلاگ برچسب‌ها: غذای_دریایی_ژاپن

متن کامل نوشته در سایت فیش باکس

    منبع بلاگ

    فیش باکس

    فیش باکس

    در زمینه آر تی سی و فروش آنلاین غذاهای دریای

    نظرات