میوه های بهشتی

میوه های بهشتی

برای کنترل اسهال و یا رفع یبوست مصرف می‌ شود که هر دوی این خواص مربوط به «پکتین» میوه است. حضرت علی (ع) در روایاتی خواص سیب را این گونه بیان می‌ فرمایند: از ویژگی‌های انگور وجود عنصر کروم به میزان قابل توجه در آن است که با انسولین باعث سوختن قند در بدن شده و به عنوان کاهش دهنده قند خون در افراد دیابتی موثر است. این نوع قند به اندازه گلوکز برای افراد دیابتی مضر نیست و لذا یکی از میوه‌هایی است که گاهی می‌‌تواند به میزان توصیه‌ شده توسط رژیم‌شناس مورد استفاده این گونه افراد قرار بگیرد. حضرت امام صادق (ع) نیز می‌فرمایند: مصرف خرما به علت داشتن منیزیم (۲۴ میلی‌گرم در۱۰۰ گرم‌) برای جبران کاهش سلول‌های مغزی در سالمندان مفید است. خرما حاوی مواد قندی قابل جذب بدن است که به خوبی جذب می‌شود و انرژی لازم را برای سوخت و فعالیت بدن تامین می‌کند. پیامبر اکرم (ص) در روایاتی در مورد خواص خرما می‌فرمایند: «جبرئیل به من خبر داد که در خرمای برنی (نوعی خرما) ۹ خاصیت است: دهان را خوشبو، ‌معده را پاکیزه و غذا را هضم می‌کند. امام صادق (ع) نیز می‌فرمایند: اگر غذایی پاکیزه‌تر از خرمای رطب بود، ‌ خداوند حضرت مریم (علیها سلام‌) را به آن راهنمایی و به او می‌خورانید برخی اثرات درمانی خرما در طب سنتیجلوگیری از کم‌ خونی، ‌ درمان کم‌ خونی، ‌ تقویت عضلات و اعصاب، ‌ حفظ سلامتی پروستات، ‌ درمان التهابات، ‌تقویت مغز و کلیه‌ها، ‌ خنثی‌کننده اسید اضافی معده، ‌ جلوگیری از ترش کردن و دل درد و موثر در درمان‌ سرطان و سایر بیماری‌های عفونی. عسل خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و سرشار از مواد معدنی از قبیل کلسیم، سولفور، آهن، روی، پتاسیم و منیزیم و حاوی ویتامین‌های A، B۱، B۲، B۳، B۵و C می‌باشد. عسل یکی از بهترین مکمل‌های غذایی محسوب می‌شود که خواص دارویی زیادی دارد. تحقیقات حاکی از این است که هر چه عسل تیره‌تر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. در حقیقت، عسل خواص شگفت‌انگیزی برای سلامتی اعضای بدن دارد از جمله می‌توان به مواردی چون پیشگیری از حملات قلبی، التیام زخم‌ها، و افزایش انرژی بدن، اشاره کرد. بسیاری از ورزشکاران برای افزایش انرژی خود از عسل در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند. بسیاری از افراد از ابتلا به سرطان هراس دارند اما با استفاده عسل در رژیم غذایی روزانه می‌توانند این ترس و هراس را از دل خود بیرون کنند. نتایج تحقیقات حاکی از این است که هر چه عسل تیره‌تر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. در واقع عسل منبع بسیار خوبی از آنتی‌اکسیدان است و نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماری‌های قلبی دارد. به عنوان مثال اگر جایی از بدن عفونت داشته باشد می‌توان به جای استفاده از داروهای شیمیایی آنتی بیوتیک، از عسل استفاده کرد. عسل محتوی آنتی میکروبیال است پس در مبارزه با باکتری‌ها نیز نقش مهمی به عهده دارد. عسل در بدن، رطوبت هوا را به طرف خود می‌کشد و با این خاصیت خود در درمان زخم و سوختگی اثر مثبتی دارد. این ماده غذایی با افزایش قابلیت جذب مواد غذایی در بدن به سلامت جنین در حین بارداری کمک می‌کند. ۸- برای رشد و تقویت مغز کودکان مفید است عناصر ویتامین B در عسل کامل بوده از این رو برای رشد سالم کودکان بسیار توصیه می‌شود. عسل وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود، پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می‌شود و با آزادسازی مولکول قند به عملکرد بهتر مغز که اصلی‌ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می‌کند و مانع بروز خستگی می‌شود. عسل از جمله ضروری‌ترین غذاها برای آن دسته از افراد مسنی است که عملکرد سیستم گوارشی‌شان دچار ضعف شده است چرا که منبع خوبی از انرژی و مواد مغذی است که مستقیما جذب بدن می‌شود. عسل از جمله ضروری‌ترین غذاها برای آن دسته از افراد مسنی است که عملکرد سیستم گوارشی‌شان دچار ضعف شده است چرا که منبع خوبی از انرژی و مواد مغذی است که مستقیما جذب بدن می‌شود. فیهما فاکهه و نخل و رمان (سوره الرحمن: ‌۶۸): در آن دو بهشت نیز هر گونه میوه خوش و خرما و انار بسیار است. خداوند به هر یک از اهل بهشت قدرت و قوه‌ی صد مرد برای خوردن و آشامیدن و جماع می‌دهد و چون از غذای بهشتی سیر شدند فورا آن غذا مبدل به عرق خوشبو می‌شود و از بدن آن‌ها خارج می‌گردد. Free Download WordPress Themes

متن کامل نوشته در سایت سروبان

    منبع بلاگ

    سروبان

    سروبان

    بزرگترین بازار خریدوفروش محصولات کشاورزی

    نظرات