طرز تهیه شاورمای گوشت و مرغ

شاورما برش‌های نازک از گوشت مرغ، گاو، بره، بز یا بوقلمون است که در یک نان نازک مدیترانه‌ای، نان پیتا یا نان لبنانی پیچیده می‌شود و همراه با گوشت، مخلفاتی مثل خیارشور، جعفری و گوجه‌فرنگی و سس تارتار سرو می‌شود. درواقع شاورما بسیار شبیه به دونر یا کباب ترکی است که برای اولین بار در قرن نوزدهم در کشور ترکیه تهیه شد و بعد از آن شاورما در خاورمیانه درست شد. بعد از مدتی این غذای خوشمزه توسط مهاجران خاورمیانه‌ای در مکزیک تهیه شد که با کمی تغییر نام آن را تاکو گذاشتند. درواقع همه این غذاها بر پایه گوشت و نان است و بسیار شبیه هم هستند و هرکدام با تغییر جزیی نامش متفاوت از دیگری است. امروزه شاورما در بیش‌تر کشورهای دنیا از لبنان گرفته تا انگلستان، مصر، استرالیا و خیلی از کشورهای دیگر پیدا می‌شود. در ایران هم رستوران‌های زیادی شاورما یا غذاهای مشابه به آن مانند ...

متن کامل نوشته در سایت ریحون

    منبع بلاگ

    ریحون

    ریحون

    سفارش آنلاین غذا

    نظرات