آشنایی با گل محمدی ، خواص و فواید و دارویی درمان بیماری ها
گل محمدی یا گل گلاب درختچهای به اسم خزندار است. اسانس گل محمدی در گلاب، به عنوان تقویت کننده قلب و تهیه شربت مصرف میشود. ایران کشور مرکز اصلی گل سرخ و گیاهان معطر است. بیشترین کارگاههای تولید گلاب در میمند و فیروز آباد فارس بوده است. عطر و گلاب گل سرخ ایران به علت شرایط مناسب آب و هوائی، از مرغوبیت خاصی برخوردار است. آب مقطر حاصل از تقطیر گل سرخ را گلاب مینامند. تفاوت گلاب ایران با سایر کشورها در این است که گلاب ایران در واقع از تقطیر گلهای تازه محمدی با آب مقطر تهیه میشود. ولی گلاب سایر کشورها، از طریق حل کردن اسانس گل محمدی در آب مقطر به دست میآورند. دمنوش غنچه گل محمدی دمنوش غنچه گل محمدی چند عدد میوه گل محمدی را در یک قوری آب جوش ریخته و بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد و حاصل دمنوش را با مقداری عسل جرعه جرعه بنوشید. ۱۵ تا ۲۰ گرم گل محمدی خشک شده را در یک لیتر آب جوش دم کرده و حاصل دمنوش را پس از هر وعده غذا یک فنجان بنوشید. خواص دمنوش گل محمدی خواص دمنوش گل محمدی برای درمان عفونتهای مجاری ادراری، رفع التهاب و عفونت مثانه این دمنوش بسیا مفید است. نوشیدن دمنوش برای از بین بردن باکتریهای مضر در روده مفید است. برای افراد مبتلا به بیماری هایی مانند اسهال خونی و التهابهای دستگاه گوارش این دمنوش مفید است. پاکسازی کبد و کیسه صفرا هم یکی دیگر از مزایای نوشیدن دمنوش گل محمدی است.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات