خرید و فروش فلفل / درباره فلفل و انواع و خواص آن چه میدانید؟
فلفل یک چاشنی بسیار مطلوب است و انواع آن تقریبا در همه جا کشت میشود. گلهای فلفل به رنگ سفید یا مایل به زرد و میوه آن که اکثرا مخروطی شکل است، دارای اندازههای مختلف و به رنگ سبز یا قرمز میباشد. قسمت مورد استفاده فلفل، میوههای آن است که در صنایع غذایی و دارویی، مصرف بالایی دارد. فلفل تند میوه گیاهی از سرده فلفل دلمهای است که عضوی از خانواده بادنجانیان میباشد. علت احساس تندی کردن در دهان به وسیلهٔ فلفل، مادهای است به نام کاپسیسین که بسیار برای بدن مفید است. فلفل قرمز و فلفلهابانرو از انواع این فلفل هستند. فلفل تند به صورت خشک شده برای چاشنی غذاها در بسیاری از کشورهای جهان استفاده میشود. کاپسیسین نوعی آلکالوئید است که در برخی از گیاهان مثل فلفل قرمز یافت میشود فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است. در فلفل قرمز مادهای به نام کپسایسین وجود داره که این ماده برای پیشگیری از سرطان پروستات موثر است. فلفل قرمز با توجه به تندی آن دارای ویتامین C است و که یک ماده ضد سرطان است. فلفل قرمز مفید برای بیماران قلبی عروقی فلفل دلمهای قرمز نه تنها منبع مناسبی برای آهن میباشد بلکه بسیار غنی از ویتامین C است که جذب آهن از روده را افزایش میدهد. مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز میتواند به تومورهای سرطانی منجر میشود. مصرف همیشگی غذاهای تند و فلفل استفاده میکنید ممکن است به غدد چشایی خود آسیب وارد نمایید. مصرف فلفل قرمز برای کودکان چندان توصیه نمیشود. «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات