بیماری باکتریایی نواری گندم و جو بیماری باکتریایی نواری گندم و جو بیماری باکتریایی نواری گندم و جو
در اثر این بیماری دانه ها چروکیده و کیفیت آن ها کاهش مییابد. اگرچه خسارت این بیماری در اکثر مناطق آلوده در حدود ۱۰ %و کمتر گزارش شده است؛ ولی در صورت آلودگی شدید ممکن است تا ۴۰ % نیز افزایش یابد. ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ادامه مطلب در اثر این بیماری دانه ها چروکیده و کیفیت آن ها کاهش مییابد. اگرچه خسارت این بیماری در اکثر مناطق آلوده در حدود ۱۰ %و کمتر گزارش شده است؛ ولی در صورت آلودگی شدید ممکن است تا ۴۰ % نیز افزایش یابد. در اثر این بیماری دانه ها چروکیده و کیفیت آن ها کاهش مییابد. اگرچه خسارت این بیماری در اکثر مناطق آلوده در حدود ۱۰ %و کمتر گزارش شده است؛ ولی در صورت آلودگی شدید ممکن است تا ۴۰ % نیز افزایش یابد.
متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز
نظرات