شیرینی کدو
مزه بسیار خوشمزه این شیرینی به دلیل کدو یا همان کویی (به زبان گیلکی یا گیلانی ) است. این شیرینی به خصوص در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک عصرانه در روزهای تعطیل به همراه چای در کنار خانواده خورده میشود. همچنین در شب یلدا، این شیرینی به صورت تازه و داغ پخته شده و بر سر سفره قرار داده میشود. مواد لازم : آرد : ۱ پیمانه شکر : نصف پیمانه (اگه خیلی شیرینی دوستین بیشتر کنین…می تونین تستش کنین شیرینیش رو ) شیر : نصف پیمانه تخم مرغ : ۱ عدد گردو خرد شده، بادام خرد شده و کشمش : ۱ پیمانه دارچین : ۱ ق چ هل کوبیده : ۱ ق چ زعفران : کمی طرز تهیه : آرد رو در شیر حل کنین و تخم مرغ رو هم توش بریزین و شکر هم اضافه کنین و خوب هم بزنین. مغزها رو همراه دارچین و هل ...
متن کامل نوشته در سایت راهدون
نظرات