طرز تهیه باقالی پلو مجلسی و خوشمزه

یکی از غذاهای ایرانی مجلسی باقالی پلو با ماهیچه یا گردن است که معمولا در مراسم مهمی مثل عروسی سرو می‌شود. در اصل این غذا را با ماهیچه یا گردن گوسفند درست می‌کنند اما بعضی‌ها آن را با مرغ می‌خورند. حتی در بعضی از نقاط جنوبی کشور باقالی پلو را با ماهی سرو می‌کنند. در هر صورت ترکیب باقالی پلو با هریک از این موارد خوب و خوشمزه می‌شود و انتخاب نوع گوشت بستگی به سلیقه و رژیم غذایی شما دارد. در گام اول آن‌چیزی که اهمیت دارد، خود باقالی پلو است که در ادامه درباره طرز تهیه آن و نکاتی درباره خوش طعم شدن باقالی پلو توضیح خواهیم داد. انتخاب سرفصل طرز تهیه باقالی پلو طرز تهیه خوراک ماهیچه یا گردن طرز تهیه خوراک مرغ برای باقالی‌پلو طرز تهیه ماهی قزل آلا برای باقالی پلو همراه با باقالی پلو چی بخوریم؟ طرز تهیه باقالی پلو مهم‌ترین ماده غذایی در ...

متن کامل نوشته در سایت ریحون

    منبع بلاگ

    ریحون

    ریحون

    سفارش آنلاین غذا

    نظرات