طرز تهیه کلم پلو غذای ساده اما لذیذ

طرز تهیه کلم پلو غذای ساده اما لذیذ

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کلم پلو تهیه کنید. برای تهیه کلم پلو شیرازی ابتدا سبزی پلویی را پاک می‌کنیم و می‌شوییم و در خردکن می‌ریزیم و یا روی تخته ریز خرد می‌کنیم. سپس آرد نخودچی و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت می‌پاشیم و خوب ورز می‌دهیم تا مایه گوشت یکدست و منسجم شود. آن وقت تابه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا کمی داغ شود و بعد گوشت‌های فرم داده شده مثل کوفته قلقلی را داخل روغن می‌چینیم. سپس کلم‌ها را می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می‌کنیم و در تابه‌ای کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم و کلم‌های خرد شده را داخل تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم و سبک شوند. آنگاه کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه روی کلم‌ها می‌پاشیم و مجددا تفت می‌دهیم تا طعم ادویه به خورد همه کلم‌ها برود. در قابلمه‌ای متناسب با مقدار برنج آب می‌ریزیم و کمی نمک به آن می‌افزاییم و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می‌دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید. و با قاشق مخلوط می‌کنیم تا برنج کاملا با سبزی آغشته شود و بعد قابلمه برای پخت کلم پلو را آماده می‌کنیم و کف آن روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و ته دیگ نان یا سیب زمینی را کف قابلمه می‌چینیم و روی ته دیگ با کفتگیر کمی از برنج را می‌ریزیم.

متن کامل نوشته در سایت راهدون

    منبع بلاگ

    راهدون

    راهدون

    رزرو اقامتگاه و تجربه های روستایی

      نظرات