طرز تهیه نان محلی برساق

طرز تهیه نان محلی برساق

ترکیب اصلی این نان محلی بسیار خوشمزه آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، نمک و زردچوبه است. سپس تخم مرغ، شیر و زعفران دم کرده را به آن‌ها اضافه و خمیر به دست آمده را به خوبی ورز دهید تا زمانی که خمیر به دستتان نچسبد. سپس باید مواد لازم برای تهیه مواد داخل نان را آماده کنید. با قاشق از موادی که برای داخل نان درست کرده بوده‌اید را برداشته و در وسط خمیر‌های دایره‌ای شکل قرار دهید و سپس خمیر‌ها را ببندید. نان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و بر روی یک پارچه تمیز یا حوله یک بار مصرف قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. طرز تهیه برساق کردستان برای تهیه این شیرینی باید آرد، شیر، تخم مرغ، نمک و زردچوبه و روغن جامد را با یکدیگر ترکیب کنید و خوب ورز دهید تا خمیری یک دست به وجود آید. پس از این که خمیر آماده شد از آن گلوله هایی به اندازه گردو جدا کنید و در روغن نسبتا داغ سرخ کنید. طرز تهیه برساق ایلام بکینگ پودر: ۲ قاشق مربا خوری در یک ظرف گود آرد، شکر، نمک، زرد چوبه، رازیانه و بکینگ پودر را به خوبی با یکدیگر ترکیب می‌کنیم. آن‌ها را کمی ورز می‌دهیم و سپس روغن حیوانی را به آن‌ها اضافه ودوباره آن‌ها را با کف دست ورز می‌دهیم تا زمانی که مواد گلوله گلوله نباشند. روی آن‌ها کمی سیاهدانه ریخته و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. به علت داشتن روغن حیوانی وقتی در جای سرد قرار گیرد کمی سفت شده و با گرم کردن دوباره نرم می‌شود.

متن کامل نوشته در سایت راهدون

    منبع بلاگ

    راهدون

    راهدون

    رزرو اقامتگاه و تجربه های روستایی

      نظرات