کشتا ( خلفه محلی )

یکی از این انواع نان‌های محلی که بیشتر در مناطق شرق گیلان پخت می‌شود، “نان خرفه یا خلفه” بوده که به “نان کشتا” معروف است. کشتا” نان شیرین، خوش مزه و خوش طعمی است که عطر و بوی آن مشام هر عابری را نوازش می‌دهد. برای پخت این نان که در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد، بعد از پختن کدو و پوست گرفتن آن، آرد گندم و آرد دانه های شنبلیله و گیاه خرفه را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنند. پس از مخلوط کردن این مواد و ورز دادن خمیر، چانه های کوچکی از خمیر تهیه کرده و آن را با وردنه پهن می کنند، برخی ها هم که حرفه ای ترند، با حرکت و چرخش دستانشان، خمیر را پهن می کنند. بعد خمیر را روی یک گمج (ظرف سفالی) وارونه که روی آتش گذاشته شده است، می گذارند تا پخته شود. در مدت بسیار کوتاهی ...

متن کامل نوشته در سایت راهدون

    منبع بلاگ

    راهدون

    راهدون

    رزرو اقامتگاه و تجربه های روستایی

      نظرات