برداشت و انبارداری انگور
     
      برداشت و انبارداری انگور
     
      برداشت و انبارداری انگور

برداشت و انبارداری انگور برداشت و انبارداری انگور برداشت و انبارداری انگور

رسیدگی انگور با افزایش قند، کاهش اسیدیته، توسعه رنگ، بافت و طعم همراه است و باید نسبت مقدار قند و اسیدی حبه های انگور نیز به میزان معینی برسد. تا موقعی که انگور به بوته متصل باشد این تغییرات ادامه می یابد ولی بعد از برداشت این تغییرات متوقف می‌شوند. ۱۳۹۹/۰۶/۰۳ ادامه مطلب رسیدگی انگور با افزایش قند، کاهش اسیدیته، توسعه رنگ، بافت و طعم همراه است و باید نسبت مقدار قند و اسیدی حبه های انگور نیز به میزان معینی برسد. تا موقعی که انگور به بوته متصل باشد این تغییرات ادامه می یابد ولی بعد از برداشت این تغییرات متوقف می‌شوند. رسیدگی انگور با افزایش قند، کاهش اسیدیته، توسعه رنگ، بافت و طعم همراه است و باید نسبت مقدار قند و اسیدی حبه های انگور نیز به میزان معینی برسد. تا موقعی که انگور به بوته متصل باشد این تغییرات ادامه می یابد ولی بعد از برداشت این تغییرات متوقف می‌شوند.

متن کامل نوشته در سایت امداد کشاورز

    منبع بلاگ

    امداد کشاورز

    امداد کشاورز

    پرمخاطب ترین پلتفرم حوزه کشاورزی (مشاوره، آموزش، نهاده های کشاورزی و فروش محصول)

    نظرات