انواع آلو و خواص آنها این میوه تک هسته ای ترش و خوراکی قابل درست کردن
ورود به صفحه فروش انواع آلوهای مرغوب در سایت سروبان اینجا را کلیک کنید!!! ساختار این میوه به طوری است که اگر در مکان خشک و خنک یخچال باشد تا ۶ ماه ماندگاری دارد آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانها است. لواشک آلو یک خوراکی برای ترش پسندان آنها را بشویید و داخل قابلمه بریزید و آب را به اضافه کنید اول شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، اما بعد از جوش آمدن، حتما شعله را کم کنید و نمک را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از گذشت یک یا دو ساعت حرارت را خاموش کنید. اگر آلوی شما زردرنگ است و دوست دارید رنگش قرمز شود، کافی است چند دانه آلوی قرمز به ظرف اضافه کنید. اگر آلو قرمز نداشتید، چند عدد گیلاس هم میتواند این کار را بکند. بعد از خنک شدن یک لگن و یک آبکش یا صافی اندازه هم و مناسب، آماده کنید. حالا مایع لواشک آماده است. آب انار را داخل یک قابلمه بریزید و به آب انار نمک و گلپر اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم به جوش بیاید. وقتی مایع به غلظت رب رسید، زیر آن را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. آلبالوها را شسته و بدون این که هسته گیری داخل قابلمه بریزید، زرشکها را هم شسته و به قابلمه آلبالو اضافه کنید وقتی شکل آلبالوها از دست رفت و دیگر آلبالوی درستهای ندیدید، حرارت را خاموش کنید. بعد از سردشدن، آلبالو و زرشک را از صافی رد کنید. حالا مخلوط لواشک را از صافی رد کنید. آب انار سفت شده را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا سینی را جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید تا لواشک خوب خشک شود. اگر سینی ندارید، سفره را اول روی زمین بالکن پهن کرده و چرب کنید بعد مایع لواشک را رویش بریزید. بعد از گذشت چند روز لواشک را وارسی کنید، اگر یک رویش خشک شده بود، آن را از مشمع جدا کنید بعد از گذشت دو روز لواشک شما، آماده است.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات