پیاز خشک شده خواص و ویژگی ها
به یکی از روندهای جدید تبدیل شده است که در آن تمام رطوبت پیاز حذف شده و کاملا خشک میشود. پیاز خشک شده نیز در درمان زخمها به عنوان ضد عفونی کننده کاربرد پزشکی دارد. به احتمال زیاد با ما موافق هستید که تهیه پیاز داغ اولیه برای تهیه غذا، وقت بسیاری را میگیرد و با این نکته آشنا هستید که پیاز خشک در چه غذاهایی استفاده میشود و اکثر غذاهای ایرانی و بعضی از غذاهای فرنگی نیز، با پیاز سرخ شده تهیه میشوند. پیاز خشک شده: پیاز خشک شده: پیاز خشک شده: محققان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از ۸ هفته میتواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان ۲۰ درصد کاهش دهد. موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتی اکسیدانی برجسته، تاثیر ویژهای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلولهای سرطانی پیشگیری میکنند. زیرا پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار میرود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل میکند. بنابراین به خانمها توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادتهای غذایی خود تبدیل کنند. در این مورد طرز استفاده از پیاز خشک شده به این صورت است که کافیست یک پیاز را به دو نیم تقسیم کرده و روی محل گزیده شده بگذارید. به دلیل دارا بودن مقدار زیادی ویتامین C و سلنیوم، برای پیشگیری و حتی درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. شما میتوانید از فواید پیاز خشک در ترکیب پیاز و عسل یا زنجبیل به عنوان جوشانده و یا پیاز خام برای بهبود سرماخوردگی کمک بگیرید. برای دستیابی به هر یک از این خواص میتوانید به وسیله پیاز تازه ماسکهای خانگی متنوعی درست کرده و استفاده کنید. را در خود جای داده است که همین امر باعث شده است که بسیاری افراد برای تقویت موهای خود از آب پیاز استفاده کنند. پس به منظور اهمیت سلامتی، بهتر است که استفاده از پیاز خشک شده را جایگزین کنید. مصرف هرچه کمتر روغن هنگام سرخ کردن به این دلیل که در عملیات خشک کردن پیاز، آب آن تبخیر و خشک میشود که همین امر مانع از جذب بیش از حد روغن شده و از حجم پیازها نیز کاسته نمیشود. سرخ کردن پیاز برای آماده سازی غذا، موجب ایجاد بوی نامطبوعی در داخل ساختمان، خانه و حتی لباس و بدن شما میشود. توصیه میشود برای جلوگیری از پخش بوی پیاز هنگام طبخ آن، از پیازهای خشک و سرخ شده استفاده کنید. پیاز تازهای که شما خرد میکنید، اگر در مجاورت با هوا قرار بگیرد، مقدار زیادی از ویتامین c خود را از دست میدهد؛ که پیشنهاد میشود برای حفظ هرچه بیشتر مواد مغذی در پیاز، از پیاز خشک برای طبخ غذا بهره بگیرید. به همین دلیل است که طرز تهیه پیاز خشک اهمیت بسیاری دارد. طبیعتا با استفاده از پیاز خشک شده و سرخ شده، شما وقت کمتری را صرف پخت غذا خواهید کرد و همین امر به شما کمک میکند که وقت بیشتری را برای خود ذخیره کنید. با توجه به تحقیقات صورت گرفته میتوان گفت که مضرات پیاز خشک شده در صورتی که به اندازه مصرف گردد به صفر میرسد و تنها مسئله مهم دربارهی مضرات پیاز سرخ شده، میزان روغن به کار رفته در آن است. و صنعتی با کیفیت را با قیمت مناسب پیدا کنید و یا پیاز خشک شده را برای مصارف خانگی از سروبان خرید کنید.
متن کامل نوشته در سایت سروبان
نظرات