اسکلت بیرونی، از دستاوردهای جدید دنیای فناوریست که به بیماران فلج پا امکان راه رفتن می دهد. پروژه ما ساخت نمونه بومی آن برای نیاز داخلی و سپس خارجیست طرح کسب و کار
ایده اصلی (مشکل / راه حل)
محکوم بودن به نشستن دائم روی صندلی چرخدار و آرزوی راه رفتن برای توانیابان فلج پا، ایده اصلی این پروژه است. فناوری اسکلت بیرونی در حال حاضر بهترین و تنها راه تحقق این آرزوست و این پروژه قصد بومی سازی این فناوری برای معلولین ایران و سپس منطقه و حتی جهان را دارد.
اندازه بازار
در ایران بیش از 50000 نفر معلول ضایعه نخاعی داریم(آمارهای موجود دقیق نیست)
حدود نصف این تعداد مستعد استفاده از فناوری اسکلت بیرونی هستند. همچنین سالانه بیش از 5000 نفر دراثر تصادفات دچار ضایعه نخاعی می شوند که تقریبا 70درصد آنان مستعد استفاده از این دستگاه هستند. اگر فقط یک دهم این تعداد بازار هدف باشند و هر دستگاه 70 ملیون تومان فروخته شود، گردش مالی 24.5 میلیارد تومان ایجاد می شود که با فرض سود 30 درصدی، 7.35 میلیارد تومان سود در پی خواهد داشت. البته با تبلیغات و مارکتینگ بهتر میتوان سهم بیشتری از بازار داخلی داشت.
همچنین در منطقه منا، 6.5 ملیون نفر مستعد استفاده از این فناوری هستند که با درنظر گرفتن یک دهم آنها، بازاری 4.5 میلیارد دلاری متصور است.
بازار هدف
افراد فلچ پا، به شرط داشتن دستهای سالم، نداشتن پوکی استخوان ، نداشتن اسپاسم شدید و نداشتن دفرمگی ستون فقرات مستعد استفاده از این دستگاه هستند. البته لازم است توان مالی خرید دستگاه به قیمت 70 ملیون تومان را داشته باشند. (یا خودشان یا از طریق بیمه)
روش درآمدزایی
فروش محصول
هزینه ها
هزینه این پروژه در 4 قسمت قابل ارائه است:
1- نیروی انسانی 500 ملیون تومان
2- تحقیق و توسعه 300 ملیون تومان
3- مارکتینگ 500 ملیون تومان
4- اداری 200 ملیون تومان
اطلاع رسانی
شرکت در نمایشگاههای مرتبط-
ارتباط با پزشکان این حوزه-
ارتباط با بیماران-
ارتباط با نهادهای مرتبط(بنیاد شهید، بهزیستی، هلال احمر)
مزیت رقابتی
در بازار داخلی مزیت رقابتی ما پیچیدگی فنی و صعوبت تکرار و کپی برداری است.
در بازار خارجی مزیت ما قیمت است.
دستاوردها
گواهی دانش بنیان
گواهی اداره کل تجهیزات پزشکی
گواهی ثبت احتراع
ارزیابی رسمی ارزش اختراع
کسب جایزه رقابت علمی کنز