امروزه در جوامع پیشرفته بشری برای حفظ سلامتی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم توصیه بر مصرف مواد کم چرب، بدون شکر، کم نمک و کم کالری شده است. با توجه به اینکه بخش اعظم مواد انرژی زا مواد قندی هستند، لذا از جمله مواردی که در این خصوص مورد توجه قرار می گیرد، فراورده های غذایی بدون شکر و کم کالری هستند.

در این راستا شرکت اصفهان شکلات به عنوان یکی از پیشگامان این صنعت ، طی تحقیقات فراوان در واحد تحقیق و توسعه آن شرکت در سال ۱۳۷۰ موفق به تولید مجموعه متنوعی از محصولات بدون شکر با نام تجاری ” کامور ” شده است.

هم چنین واحد R&Dشرکت اصفهان شکلات (کامور) مفتخر است که در سال ۱۳۸۵ برای اولین بار در ایران استویا را شناخته و طی تحقیقات وسیع پی به خواص گسترده آن برده و پس از تلاش پیگیر گامی نوین در صنعت تولید محصولات بدون قند و رژیمی در ایران برداشته است تا بتواند افتخاری دیگر برای کشور خود به ارمغان آورد.

این شرکت برای اولین بار موفق به اخذ پروانه ساخت از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی جهت تولید محصولات بدون قند و رژیمی با استفاده از پودر خالص سازی شده آن به نام استویوساید  که حدود ۳۰۰ برابر شکر (ساکاروز) شیرینی دارد ، گردید.

قابل ذکر است که این پودر دارای طعم و بوی کاملا طبیعی و مشابه شکر است و برای کلیه افراد عادی  جامعه و همچنین افراد دیابتی و فنیل کتونوریا و افراد دچار فشار خون و افراد چاق بسیار مفید است.