دانشگاه صنعتی سهند

آمار و تحلیل داده های فضای استارتاپی، کارآفرینی و نوآوری

رتبه بندی و جایگاه علمی "دانشگاه صنعتی سهند" را به صورت کامل و دقیق در پایگاه یونیرف مشاهده نمایید.

دانشگاه صنعتی سهند تبریز یکی از برترین دانشگاه‌های صنعتی ایران است. دانشگاه در سال ۱۳۶۹ فعالیت خود را آغاز نموده و هم اکنون سالانه بیش از۶۰۰ نفر دانشجوی ورودی جدید کارشناسی بصورت روزانه و شبانه و چندصد دانشجوی جدید کارشناسی ارشد و دکترا میپذیرد.

دانشگاه صنعتی سهند تبریز یکی از دانشگاه‌های معتبرومهم کشور است که در سال ۱۳۶۸ تأسیس شد. وسعت این دانشگاه ۴۱۰ هکتار برای پردیس دانشگاه و حدود ۱۱۰۰ هکتار برای شهرک تحقیقاتی بین سه شهر اسکو، شهر جدید سهند و خسروشهر، واقع در ۲۶ کیلومتری جنوب غربی شهر تبریز است. سطح زیر بنای ساختمان‌های پردیس دانشگاه صنعتی سهند حدود ۸۶۰ هزار متر مربع پیش‌بینی گردید. این دانشگاه در سال ۱۳۹۴ و پس از گذشت بیست وشش سال از تاریخ تأسیس‌اش، به فعالیت آموزشی خود در ۱۴ رشته در مقطع کارشناسی، ۴۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۴۳ رشته در مقطع دکتری ادامه می‌دهد. این دانشگاه درحال حاضر، دارای هفت دانشکده فنی مهندسی، یک دانشکده علوم پایه، دو پژوهشکده، دو قطب علمی، یازده مرکز تحقیقاتی، یک آموزشکده فنی و آموزش الکترونیکی ودر حدود۵٬۰۰۰نفردانشجواست. با برنامه ریزی‌های انجام شده، پذیرش در رشته‌های جدید در دانشگاه آغاز خواهد شد. این دانشگاه علاوه بر امکانات و آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مجهز وپیشرفته٬دارای بیش از ۸۵عنوان کتاب ترجمه و تألیف، ۴۵۳مقاله چاپ شده در نشریات معتبر داخلی و خارجی، ۴۵۵مقاله منتشر شده در مجلات علمی ISI ٬ ۹۲اختراع، کتابخانه‌ای حاوی بیش از ۶۰ هزار جلد کتاب در عناوین مختلف، ۱۰ پایگاه اطلاعات علمی آنلاین با بیش از ۳۳۰۰ نفر کاربر فعال شبکه و همچنین یک نشریه علمی پژوهشی است. انتخاب دکتر علی اکبر بابالو بعنوان دانشمند جوان کشور در سال ۹۲ از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و انتخاب دکتر مهرداد امامی تبریزی به عنوان مدیر پژوهش کشور از سوی وزارت علوم در سال ۹۲ بخشی از فعالیت‌های این دانشگاه در بخش پژوهشی می‌باشد.

انتخاب استاد نمونه کشوری از بین استادان دانشگاه در سال ۸۹، انتخاب اساتید دانشگاه بعنوان پژوهشگر برتر استانی در سال‌های ۹۰ و ۹۱، عضویت بیست استاد دانشگاه در مجامع و محافل و شوراهای علمی و پژوهشی بین‌المللی و ملی، قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر کشور در کنسرسیوم ازدیاد برداشت از مخازن نفت ٬ کسب رتبه برتر در فن بازار ملی و کسب رتبه برتر کشوری از لحاظ ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی، کسب رتبه‌های نخست درآزمون‌های ورودی کارشناسی ارشد و دکتری کشور، اخذ برترین طرح‌ها در جشنواره علم تا عمل، برگزاری جشنواره پژوهشی سهند ۹۰ و ۹۱ در مورد تجاری سازی، انتخاب اداره تربیت بدنی دانشگاه به عنوان اداره برتر طی ۷ سال اخیر توسط وزارت علوم، انتخاب انجمن علمی مهندسی برق-کنترل در زمینه طرح‌های پژوهشی به عنوان مقام برگزیده در جشنواره حرکت در سال ۹۰از جمله عناوین کسب شده این دانشگاه در عرصهٔ آموزش‌وپژوهش، صنعت٬ ورزش و دانشجویی در کشور می‌باشد.

فضای سبز بسیار گسترده شامل بیش از ۶۱ هکتار زمین و بیش از ۵۲ هزار اصله درخت، محیطی خوش آب و هوا را مهیا ساخته است. همچنین وجود امکانات رفاهی، کانون‌های فرهنگی و هنری، سالن ورزشی مدرن و سرپوشیده، زمین‌های ورزشی و چمن مصنوعی، محیط دانشگاه را برای رفاه هرچه بیشتر دانشجویان فراهم کرده است