از کارمندی تا راه اندازی کسب و کاری کوچک با طعم خرما
البته این مرد بوشهری بیکار نمینشیند و همواره به فکر ایجاد کسب و کار جدید بود که در این بین با صندوق کارآفرینی امید آشنا میشود و سال ۱۳۹۶ با وامی که از این صندوق میگیرد کارگاهی در زمین بایر مجاور منازل خود تاسیس میکند و همان زمان به فکر تولید خرما شکلاتی طعمدار که نه تنها در داخل کشور بلکه در منطقه تولید نمیشد، میافتد. جوکار تاکید میکند که تنها با ۵۰ میلیون تومان کار خود را شروع کرده اما همواره به فکر نوآوری در تولید محصول بوده است و به دنبال این بوده که علاوه بر فروش محصول در داخل صادرات هم داشته باشد و از ماده اولیهای که به وفور در محل اقامت خود یافت میشود، استفاده کند. وی میگوید بسیاری از افراد که دنبال ایجاد کسب و کارهای جدید هستند نیز مشاوره میدهم و سعی میکنم آنها را نیز به این کار تشویق کنم تا محصولات متنوعی تولید کنیم.
متن کامل خبر در سایت مدیر اینفو
نظرات