برگزاری همایش ملی فضای مجازی پاک
حمیدرضا محروقی (دبیر اجرایی همایش ملی فضای مجازی پاک) اعلام کرد که این همایش با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهر مشهد برگزار خواهد شد.
به گزارش اکوسیستم، محروقی در نشست خبری همایش ملی فضای مجازی پاک که در سالن همایش دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) برگزار شد، گفت: شورای عالی فضای مجازی در 17 اسفند ماه سال 1390 به دستور مقام معظم رهبری تاسیس گردید. در این شورا مسائلی از قبیل تهدیدها و فرصتهای فضای مجازی، راهکارهای عملی برای مقابله با آسیبهای آن و.... مورد بررسی قرار میگیرند.
وی از دکترین فضای مجازی پاک و آینده پژوهی تولید و عرضه محتوای پاک، فضای مجازی، آسیبها، تهدیدها و فرصتها، قوانین، سنتها، ارزشهای ملی و دینی و حقوق تولید و عرضه محتوا در فضای مجازی، فناوری در خدمت فضای مجازی پاک و تولیدات فرهنگی و تدوین استاندارها، نظام ردهبندی تولید و رگولاتوری عرضه محتوای پاک در فضای مجازی به عنوان پنج محور اصلی همایش امسال نام برد.
دبیر اجرایی همایش ملی فضای مجازی پاک خاطر نشان کرد: برای همایش امسال تقریبا 50 مقاله در زمینه فضای مجازی پاک توسط سامانهای از شهرهای مختلف دریافت شده است که در مرحله داوری میباشند. داوران از سطح استان و کشور انتخاب شدهاند و نتایج تا 2 روز آینده اعلام خواهد شد. مقالههای برگزیده در روز همایش ارائه میشوند.
وی در مورد میهمانان این همایش نیز گفت: در همایش ملی فضای مجازی پاک امسال دبیر شورای عالی فضای مجازی، وزیر فناوری و ارتباطات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اساتید دانشگاه، مهمانان و شخصیتهای مهم بین المللی نیز حضور خواهند داشت.
محروقی اظهار داشت: سعی داریم که این همایش صرفا محدود به ارائه گزارش عملکردها و سخنرانیها نشود و مطالبه گرایانه باشد. به علاوه قصد داریم که قشر فرهنگی جامعه در بدنه آموزش و پرورش که میتوانند عملکرد موثری در خصوص بهبود استفاده از فضای مجازی داشته باشند نیز در این همایش حضور یابند.
وی اضافه کرد: مستندی در مورد فضای مجازی پاک نیز تهیه شده است که میتواند به فضای مطالبه گری همایش کمک کند. برنامه ریزی برگزاری همایش به نحوی است که سخنرانیها چالش برانگیز باشد و برای دستیابی به راهکارهای موثر گفتگوهایی انجام شود.
دبیر اجرایی همایش ملی فضای مجازی پاک گفت: سعی کردهایم در همایش امسال مطالب مفیدی ارائه گردد، ولی در صورتیکه سخنرانیها تنها در قالب همایش باشند و در جامعه انتشار پیدا نکند، نمیتوان انتظار داشت که اثرگذار باشد. نقش رسانهها در انعکاس این مطالب بسیار پررنگ است. در هر زمان که رسانهها حضور جدی داشتند راه حلهایی برای مشکلات ارائه شده است، در غیر این صورت فقط در حد طرح مشکلات باقی خواهند ماند. تنها برگزاری یک همایش موجب حل مشکلات مربوط به فضای مجازی نمیشود اما این همایشها به نوعی ترویج گفتمان است.
نظرات