پاویون دائمی ایران در کشور آذربایجان ایجاد شد

پاویون دائمی ایران در کشور آذربایجان ایجاد شد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به اینکه یکی از اهداف مورد نظر معاونت علمی و فناوری توسعه بازار داخلی و خارجی محصولات و خدمات دانش بنیان است، نخستین پاویون دائمی ایران در شهر باکوی کشور آذربایجان افتتاح شد.

آخرین روزهای مهرماه امسال شرکت های دانش بنیان ایرانی با نگاه به صادرات و توسعه بازار محصولات خود در حوزه های مختلفی چون کف پوش‌های با خواص مقاومتی بالا، پروبیوتیک و داروهای دام و طیور، طعم دهنده‌های غذایی و کودها و آفت کشهای بیولوژیک و زیست سازگار با محیط زیست، به کشور آذربایجان سفر کردند. در این سفر ۴ روزه که با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گرفت، شهر باکو میزبان ۵۰ شرکت دانش بنیان ایرانی شد.

در این سفر چند روزه نمایندگان شرکت های دانش بنیان در نشست های تجاری با شرکت های متناظر خود شرکت کردند. این نشست های چند جانبه در نهایت منجر به عقد ۶ تفاهم نامه شد. این تفاهم نامه ها می تواند همکاری های صادراتی و انتقال فناوری طرفین را افزایش دهد.

این قراردادهای همکاری به ارزش ۴ میلیون دلار با حضور نمایندگانی از مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفائی و سفارت جمهوری اسلامی ایران و نمایندگانی از کشور آذربایجان و تکنوپارک باکو به امضا رسید.

همچنین در این سفر ۴ روزه نخستین پاویون دائمی محصولات دانش بنیان ایران در باکو با همکاری بخش خصوصی افتتاح شد. قرار بر این است که این مرکز با استقرار گروه‌های بازاریاب ایرانی شرکت‌های دانش بنیان، نمونه‌ای از تولیدات این شرکت‌ها را در قالب نمایشگاه دائمی به نمایش بگذارد.

این مرکز به عنوان پایگاه صادراتی محصولات شرکت‌های دانش بنیان برای ورود به بازار جمهوری آذربایجان و کشور‌های مشترک المنافع با حمایت مالی مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفائی تاسیس شده است.

در حاشیه این مراسم، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفائی تفاهم های همکاری منعقد شده را آغاز فصل جدید دو کشور در حوزه فعالیت‌های دانش بنیان دانست و بر افزایش همکاری های دو کشور تاکید کرد.

از دیگر برنامه های این سفر می توان به بازدید از تکنوپارک باکو و بازدید از کارخانجات پیشرفته STP در باکو اشاره کرد. این دو مجموعه ظرفیت بالایی در جذب فناوری های پیشرفته و سرمایه گذاری برای توسعه محصولات کاربردی در آذربایجان دارد و بازدید شرکت های دانش بنیان ایرانی از این مراکز به بازاریابی این شرکت ها در کشور آذربایجان کمک می کند.

پایان پیام/۲۳

لینک اصل خبر در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع خبر

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

    نظرات