امکان استقرار متقابل کوتاه‌مدت واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک‌های علم و فناوری فراهم شد

امکان استقرار متقابل کوتاه‌مدت واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک‌های علم و فناوری فراهم شد

با ابلاغ طرح ملی فرصت فناورانه از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، امکان استقرار متقابل کوتاه‌مدت واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک‌های علم و فناوری فراهم شد.


پارک‌های علم و فناوری به فراخور امکانات و زیرساخت‌های فیزیکی از یک‌سری مزیت‌های نسبی و منطقه‌ای در ارائه خدمات و سرویس‌ها به واحدهای فناوری خود برخوردار هستند که در طرح ملی فرصت فناورانه امکان استفاده از خدمات و زیرساخت‌های شاخص هریک از پارک‌ها توسط واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در سایر پارک‌های علم و فناوری امکان‌پذیر خواهد بود.

اشتراک‌گذاری خدمات فنی و تخصصی، خدمات توانمندسازی، سرویس‌های آزمایشگاهی و کارگاهی و زیرساخت‌های فیزیکی پارک‌های علم و فناوری بین واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌ها، شبکه‌سازی و ایجاد هم‌افزایی بین این واحدها، از اصلی‌ترین اهداف اجرای این طرح می‌باشد.

امکان اجاره دفتر کار و فضای کارگاهی، خدمات و سرویس‌های آزمایشگاهی پارک مقصد، خدمات تجاری‌سازی و بازاریابی محصولات فناورانه و دانش‌بنیان، انجام پروژه‌های تحقیقات کاربردی و فناورانه واحدهای صنعتی و سازمان‌های دولتی، بهره‌مندی از ظرفیت‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری استان مقصد و خدمات آموزشی و مشاوره‌های پارک مقصد به مدت یک‌ماه تا یک سال برای واحدهای فناور متقاضی فراهم خواهد بود.

تسهیل در استفاده از ظرفیت‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری استان مقصد و امکان استفاده از خدمات آموزشی و مشاوره‌ای پارک مقصد از دیگر سرویس‌های ارائه شده در قالب این طرح ملی می‌باشد.

نحوه اجرای این طرح اینگونه است که بعد از امضای تفاهم‌نامه همکاری توسط پارک‌های علم و فناوری متقاضی، درخواست کتبی واحد فناور از پارک مبداء و صدور معرفی‌نامه‌ای از طرف رییس پارک مبداء، تقاضاهای ارسال شده در شورای مربوط به پارک مقصد و مختار بودن در پذیرش یا عدم پذیرش واحدهای فناور مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت تایید، قرارداد استقرار و ارائه خدمات منعقد خواهد شد.

گفتنی است؛ واحدهای فناور استفاده کننده از این طرح در پارک مقصد به عنوان مهمان پارک قلمداد می‌شوند و از این رو امکان استفاده از مزایای حضور در پارک مقصد اعم از معافیت مالیاتی و دریافت مجوز فناوری و حمایت مالی را ندارند و به منظور بهره‌گیری از این مزایا باید از پارک مبدا اقدام کنند.

شرکت‌های معرفی شده از طرف پارک مبداء در رابطه با مقررات و آیین‌نامه‌های داخلی و پرداخت هزینه و حق الزحمه دریافت خدمات، تابع تعرفه‌های خدمات و سرویس‌های پارک مقصد خواهند بود.

همچنین در صورتی که شرکت مهمان در مدت استقرار در پارک مقصد موفق به اخذ قرارداد شد، ضمانت اجرایی این قرارداد با پارک مقصد است.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری مازندران

    منبع خبر

    پارک علم و فناوری مازندران

    پارک علم و فناوری مازندران

    پارک علم و فناوری مازندران یک پارک علم و فناوری در شهر ساری می باشد

      نظرات