معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست مشترک با روسای دانشگاهها و پارک علم و فناوری کردستان: راهاندازی پردیس علم و فناوری دانشگاههای استان و پارک علم و فناوری کردستان، موجب اشتغالزایی و در نتیجه توسعه پایدار خواهد شد
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در بخشی دیگر از سخنان خود، اظهار داشت: گفتمان توسعه دانشبنیان در ایران نهادینه شده است و همه باید دست به دست هم به این امر مهم کمک کنیم. وی از دانشگاهها خواست تا از ظرفیتهای یکدیگر برای توسعه و بهبود زیرساختهای فیزیکی پارک علم و فناوری کردستان کمک کنند چرا که رشد پارک به منزلهی توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری و به تبع آن توسعه پایدار خواهد بود.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم همچنین با تاکید بر ظرفیت پارک علم و فناوری کردستان برای ایجاد پارک مشترک بینالمللی با اقلیم کردستان عراق، گفت: هممرزبودن این استان با اقلیم کردستان و قرابت فرهنگی با مردمان این منطقه، ظرفیتی است که به پارک علم و فناوری این قابلیت را میدهد تا به صادر کننده کالا و خدمات دانشبنیان، فناورانه و نوآورانه به اقلیم کردستان تبدیل شود. بنابراین، با احداث پارک یا مراکز نوآوری و فناوری مشترک میتوان در این امر تسریع کرد.
وی با اهمیت نقشآفرینی صندوقهای نوآوری و شکوفایی در تحول در عرصه نوآوری و فناوری گفت: این صندوقها به عنوان سرمایهگذاران خطرپذیر و جسور نقش مهمی در توانمندسازی اقتصاد دانشبنیان خواهند داشت و صندوق نوآوری و شکوفایی کردستان نیز به عنوان یکی از موفقترین این صندوقها نقشآفرینی بسزایی داشته است.
دکتر خیرالدین در پایان با تاکید مجدد بر تعامل دانشگاهها و پارک علم و فناوری کردستان، اظهار داشت: پارک علم و فناوری با داشتن ۱۴۶ واحد فناور و شرکت دانشبنیان و اشتغالزایی حدود ۷۵۰ نفر، میتواند به مرکز همکاریهای بینالمللی در حوزه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان به اقلیم کردستان تبدیل شود و همه دانشگاهها نیز باید به تقویت زیرساختهای پارک در راه رسیدن به این مهم یاری رسانند.
لینک اصل خبر در سایت پارک علم و فناوری کردستان
نظرات