۵ بانوی موفق پشت صحنه برندهای برتر...

۵ بانوی موفق پشت صحنه برندهای برتر...

۵ بانوی موفق پشت صحنه برندهای برتر خاورمیانه

بانوان در خرده‌فروشی خاورمیانه به طور فزاینده‌ای نقش رهبری را در بزرگ‌ترین شرکت‌ها و برندها ایفا می‌کنند و همچنین در حال کارآفرینی هستند و با عملیات موفق در تمام بخش‌ها در حال افزایش هستند.

برخی از این کسب‌وکارها توجه بین‌المللی را به خود جلب کرده‌اند و برخی زنان در واقع معنای و عامل اصلی موفقیت برندشان نام دارند .

فهرست فوربس خاورمیانه از ۲۰ زن موفق در پشت‌پرده برندهای این منطقه حکایت می‌کند؛ برندهایی در ۶ کشور منطقه. امارات متحده عربی ۱۳ مورد از این مشاغل موفق را در خود جای داده  و پس از آن مصر با ۸ و لبنان با ۵ تجارت در رده های بعدی قرار دارند. این فهرست همچنین ۱۸ ملیت مختلف را نشان می دهد که مصری ها با ۱۱ ورودی در این لیست غالب هستند و لبنانی‌ها با ۴ مورد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. برخی از برندهای رهبری شده توسط بانوان در حال حاضر بسیار بین‌المللی هستند و در مهم‌ترین رویدادهای جهان ظاهر می‌شوند؛ مانند آتلیه «زهره رایان السلیمانی» که در مراسم «گرمی ۲۰۲۲» لباس پاریس هیلتون را بر تن کرد. هدی کتان همچنین در فهرست زنان خودساخته آمریکا در سال ۲۰۲۱ توسط فوربس در صدر قرار گرفت .

فهرست فوربس،۲۰ زن موفق برندهای فناوری خاورمیانه و همچنین بانوان موسس برخی از موفق‌ترین پلتفرم‌ها و برنامه‌های فناوری فعال در منطقه را برجسته می‌کند. رتبه‌بندی امسال گروه متنوعی از افراد از ۱۷ ملیت مختلف را نشان می‌دهد که در ۱۳ بخش کار می‌کنند و کسب‌وکار آنها عمدتاً در امارات متحده عربی مستقر هستند. امارات با ۱۳ و پس از آن مصر و عربستان سعودی که هر کدام خانه ۲ برند از این برندهای موفق هستند. الگوهای موفق استفاده مناسب از مدیران خانم در راس کار هستند. برخی از این شرکت‌ها پیشتاز اکوسیستم استارتاپ‌ها در خاورمیانه نام دارند. برند ریتا هوانگ ژن به خاطر خدمات تحویل مناسب، نهمین استارت‌آپ با بیشترین بودجه در منطقه در سال ۲۰۲۱ بود. برخی دیگر مانند مونا آتایا، لینا خلیل و آنوشا احمد اقبال با موفقیت برخی از مهم‌ترین قراردادهای بین برندها در خاورمیانه در سال ۲۰۲۱ را رهبری کرده‌اند. در صدر این لیست هدی کتان، خالق برند «هدی بیوتی» قرار دارد و به همین بهانه بد نیست بیش‌تر از او بدانیم.

هدی کتان، متولد ۲ اکتبر ۱۹۸۳ معروف به «هدی بیوتی» یک بلاگر حوزه آرایش و زیبایی و کارآفرین است. والدین هدی هر ۲ اصالتی عراقی دارند و او یکی از ۴ فرزند خانواده  نام دارد. او یک برادر به نام خلید و ۲ خواهر به نام‌های آلیا و مونا دارد. والدین هدی در جوانی به آمریکا مهاجرت کردند و او در شهر اوکلاهما متولد شد. می‌توان گفت نام اصلی او هدی قطان است اما به دلیل اینکه در زبان انگلیسی حرف «ق» به اندازه غلظت زبان عربی تلفظ نمی شود، فامیلی او را هدی کتان می‌نامند .

هدی بیوتی در دانشگاه «میشیگان دیربورن» در رشته امور مالی درس خواند و می‌توان یکی از عوامل اثرگذار بر راه اندازی و مدیریت برند بیلون دلاری او را همین رشته دانست. او در همین دانشگاه با همسر خود به نام کریس گونسالو که اصلیتی پرتغالی داشت، آشنا شد. شروع رابطه هدی با همسرش از ۱۷ سالگی بود. هم اکنون این ۲ زوج یک دختر ۱۲ ساله به نام نور دارند و در دوبی زندگی می‌کنند. اگرچه پایه‌های موفقیت هدی قبل از ۳۰ سالگی گذاشته شد اما بیش‌تر موفقیت‌های او بعد از ۳۰ سالگی رخ داد. چند سال بعد هدی برای گذراندن دوره‌های آرایشی به کالیفرنیا رفت و بعد از اتمام آن به دبی بازگشت. او یک خواهر به نام مونا مونیکا کاتان، متولد ۸ مه ۱۹۸۵ و  یک کارآفرین و شخصیت عراقی-آمریکایی هم دارد که همراه هدی در زمره ۵ زن برتر خاورمیانه است. او یکی از بنیانگذاران و رئیس جهانی بنیانگذار عطر کایالی، رئیس «اینوست‌منت» است.

موناکاتان در سال ۱۹۸۵ در اوکلاهاما سیتیقبل از نقل مکان به کوکویل، به دنیا آمد. هنگامی که مونا ۱۳ ساله بود، خانواده  او به ماساچوست نقل مکان کردند. از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ مونا در دانشگاه آمریکایی شارجه تحصیل کرد و با مدرک لیسانس علوم در رشته مالی فارغ التحصیل شد. مونا پس از شروع کار سرمایه گذاری در بانک DBS در دوبی، تصمیم گرفت وارد دنیای کارآفرینی شود و همراه مصطفی مهدی، شرکت «مسترمایند» را تاسیس کرد؛ جایی که شریک مدیریت بخش روابط عمومی هم بود. در ژوئیه ۲۰۱۲، کاتان سالن زیبایی خود را با نام «دال‌هاوس» تاسیس کرد که تا اکتبر ۲۰۱۸  اداره می‌کرد و به دلیل اختلافات شراکتی تصمیم به ترک کسب و کار گرفت.

منبع: FORBES.COM

لینک اصل خبر در سایت تجارت طلایی نیک روش

منبع خبر

تجارت طلایی نیک روش

تجارت طلایی نیک روش

تجارت طلایی نیک روش یک شرکت در شهر تهران می باشد

    نظرات